Kina Li!

Idag var jag och Sebbe in på en liten affär som heter Kina Li som ligger bredvid Vaksala torg. De säljer mest olika asiatiska livsmedel men ha en del köksgrejer och lite småprylar också. Sebbe köpte nya ätpinnar och jag köpte ett litet skrivblock att ha i väskan ^^Det är ungefär 10 cm högt och kostade 8 kronor :D

Nu ska jag snart laga lite mat och sen blir det tv-spel, läsk, blåbär, vattenmelon och kanske till och med glass! ^^Kommentarer
Skrivet av: Panda

Japps, han är kines. Har inte vågat gå ut med det innan.Kram från Panda

2009-08-01 @ 20:52:09
URL: http://lifethatslife.blogg.se/
Skrivet av: Emily

Va mysigt det låter med blåbär och vattenmelon och glass.. ^^:P

Jag såg Spongebob och hello kitty block på bokhandeln!Nu är jag i stockholm iaf!! och om allt går rätt imorn så ska jag på Lady Gaga! :D Och det skulle vara jättekul att ses där. Jag kommer gå in före 18.00 oxå och hänga där. Har tyvärr inga pengar till massa karuseller men det gör inget jag åker ändå bara discojet och bläckfisken eller vad den heter.. :)men en sockervadd ska jag nog unna mig.. :P jag mailar mitt mobilnummer till dig på facebook ifall vi behöver lokalisera varandra där :) ska vi bestämma nån tid eller vad tycker du?

Åker ni hem efter konserten eller vad har ni annars för planer för morgondan? Jag ska träffa Hanky Pancake, numera mitt ex...., på förmiddan och kompisar på eftermiddan och lite shoppingsigthseeing, moderna museet... Sen går jag själv till Lady Gaga för jag har inte fått med mig nån än. Det ska bli jäkligt kul att se Lady Gaga iaf och hoppas det inte blir sjuuuuukt mkt folk så man inte ser nåt alls.

Hoppas vi ses imorn, Sov gott!

2009-08-02 @ 00:41:43
URL: http://uniquerebelism.blogg.se/
Skrivet av: ♥ linnea ♥

va sött! Jag har också varit där! :D

2009-08-02 @ 01:37:52
URL: http://neea.blogg.se/


  • Jag läser igenom alla kommentarer innan jag godkänner dem.
  • Jag gör inga designer.
  • Spam, elakheter eller kommentarer enbart i reklamsyfte godkänns inte. Inte heller kommentarer i stil med "Hej, vad händer?" och "Lägga till varandra på Bloglovin?" godkänns.
  • Men lägg gärna till min blogg på Bloglovin - och gillar jag din blogg så lägger jag till den!
^___^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0