Osthjärtan!

Idag när jag kom tillbaka till Uppsala från min lektion i Stockholm så var jag superhungrig så jag gick till McDonalds och köpte lunch. Då passade jag på att testa nåt nytt, nämligen Emmentalerhjärtan! :D

Det är friterad ost och den är extra bra för den är formad som hjärtan :P Fast den var ju inte alls lika god som Chili Cheese som de hade i somras, de saknar jag verkligen! Vilken tycker du är godast? ^^



Kommentarer
Skrivet av: ERICAPERZZON

Har inte provat några men de där ser iaf goda ut;P

/E

2009-11-19 @ 16:52:05
URL: http://ericaperzzon.blogg.se/
Skrivet av: cupcake

Vi har inte McDonalds här uppe längre så jag har inte smakat någon av dom ^-^

Men dom där såg goda ut iag :3

2009-11-19 @ 17:13:01
URL: http://cupcakepokemon.blogg.se/
Skrivet av: - Alexandra!

Chili Cheese var verkligen supergoda! Smakade lite ungersk och det gillar jag. Emmentalerhjärtan såg jag för några veckor sen men har ännu inte testat dem, måste gör det! :D

2009-11-19 @ 18:45:25
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Skrivet av: Johanna

Chili cheese finns väl på burger king? ^^

2009-11-19 @ 21:47:13
URL: http://hoshihanako.blogg.se/
Skrivet av: Viktoria

Det finns chili cheese på MAX och dom e riktigt goda!

2009-11-21 @ 16:39:45
URL: http://werixxon.blogg.se/
Skrivet av: - Alexandra!

Nu har jag testat dem där! Dem var helt okej, men Chili Cheese (Tops?) var mycket godare. :D

2009-11-21 @ 19:32:48
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Skrivet av: UNIQUE REBEL

Såna vill jag prova! :D

2009-12-04 @ 12:39:05
URL: http://uniquerebelism.blogg.se/


  • Jag läser igenom alla kommentarer innan jag godkänner dem.
  • Jag gör inga designer.
  • Spam, elakheter eller kommentarer enbart i reklamsyfte godkänns inte. Inte heller kommentarer i stil med "Hej, vad händer?" och "Lägga till varandra på Bloglovin?" godkänns.
  • Men lägg gärna till min blogg på Bloglovin - och gillar jag din blogg så lägger jag till den!
^___^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0