Nya grejer i shoppen!

Nu har jag lagt upp några fler grejer i min bloggshop! Klicka här eller på bilden i spalten till höger för att komma dit!

Kommentarer
Skrivet av: Pitchi

hej stina. jag hade tänkt att jag skulle sälja smycken på min blogg som du gör fast med kläderna, och så ska jag göra smyckena själv. jag tänkte om du har något tips till mej. jag är ju oerfaren och så. hur gör man lixom när kunden ska betala och så? jag är jätte tacksam om jag får ett svar. kramar pitchi

2010-04-23 @ 18:25:53
URL: http://pitchi.blogg.se/
Skrivet av: Trääääääsh

Åh vad ja saknat dig kom ja å tänka på när du kommentera. Jag har vart lite vilse i bloggdjungeln det senaste. Inte vart här på länge. Måste ha som app på iphonen! Bra att du kommentera hehe. Så himla fint du Har det nu!! Me like! Åh måste gå igenom allt ja missat =^.^= jag är supernöjd me min nya! Vill bara mer! Jag gaddar mig för sällan tror jag! Nästa gång blir det Alice i underlandet och sanrioworld!!! :-D yeeey!!

2010-04-23 @ 22:10:11
URL: http://thaitrash.blogg.se/
Skrivet av: paij

sv: okey :)

2010-04-24 @ 18:38:00
URL: http://rubyredlips.blogg.se/


  • Jag läser igenom alla kommentarer innan jag godkänner dem.
  • Jag gör inga designer.
  • Spam, elakheter eller kommentarer enbart i reklamsyfte godkänns inte. Inte heller kommentarer i stil med "Hej, vad händer?" och "Lägga till varandra på Bloglovin?" godkänns.
  • Men lägg gärna till min blogg på Bloglovin - och gillar jag din blogg så lägger jag till den!
^___^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0