Sol!

Idag var jag ner på stan en sväng med min kompis och hennes kille! Det var soligt så vi gick och åt glass :D Vid glasskiosken fanns en jättestor glass som jag skulle vilja ha hemma som prydnad ^^

Det skulle ju vara jättefint! Sen så promenerade vi lite och jag fotade lite olika saker. Här är tre bilder på Fyrisån som flyter genom Uppsala och som för tillfället har sjukt mycket vatten i sig!

Jag gillar verkligen Uppsala, det är så fint här. Fast för det mesta tänker jag inte på det eftersom jag bott här hela livet och då blir man ju lite hemmablind!

Cykellåset på sista bilden är inte mitt, jag bara fotade det för att det hade en sån snygg lysande grön färg! :PKommentarer
Skrivet av: UNIQUE REBEL

Mysigt det ser ut. Jag blir sugen på mjukglas! Vi har oxå en sån där stor strut utanför en kiosk i gävle som jag brukar ta kort på eller tillsammans med och är sugen på att dra med hem... Man kan ju hänga kläder på den. Fast våran är utan lakritssås.Sv: Tack! =) Ja, harajuku lovers jackan är jättefin, det som är bra med den jämfört med de nya collegejackorna, förutom hjärtknapparna, är att den är lite längre och stretchigare, tycker jag.

JAg gillar oxå den rosa från gina! Du skulle vara jättefin i den, den måste du ha! :D INte farligt dyr heller. Man kan ju beställa via deras hemsida oxå.

2010-04-20 @ 07:55:07
URL: http://uniquerebelism.blogg.se/


  • Jag läser igenom alla kommentarer innan jag godkänner dem.
  • Jag gör inga designer.
  • Spam, elakheter eller kommentarer enbart i reklamsyfte godkänns inte. Inte heller kommentarer i stil med "Hej, vad händer?" och "Lägga till varandra på Bloglovin?" godkänns.
  • Men lägg gärna till min blogg på Bloglovin - och gillar jag din blogg så lägger jag till den!
^___^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0