Nästan-shopping!

Idag var det ganska perfekt väder för att gå i affärer! Det var mulet och lite duggregn. Så jag och Agneta gick på stan och kollade men jag lyckades inte köpa nåt plagg alls även fast jag provade fem olika... Men här är iaf bilder på tre av dem! (På linnet i mitten är det en enhörning, men det syntes visst inte så bra på bilden.)

Hello Kitty-tischan är en stor oversize-sak som finns på H&M Divided, men den köpte jag inte för det är inte riktigt min smak med så stora tröjor. Linnet i mitten finns på Weekday men det tyckte jag var för genomskinligt. Tröjan med Darth Vader kommer från H&M's killavdelning men den köpte jag inte eftersom jag tyckte att hans huvud var för avlångt och konstigt >__< Inte världens bästa shoppinglycka alltså... Jag provade även det gula cupcakelinnet som finns på Gina nu men det tyckte jag också var för genomskinligt...Kommentarer
Skrivet av: Luka

Åhh jag älskar oversize tröjor och hello kitty^^

får åka och köpa den nån dag :)

2010-07-26 @ 21:19:14
URL: http://lukaa.blogg.se/
Skrivet av: Annicat

Jag är helt hopplös när jag ska försöka köpa kläder! Irriterar mig på småsaker hela tiden och orkar sällan prova kläder eftersom jag inbillar mig att jag redan vet att de inte kommer att passa/se bra ut på mig. Skönt att se att det finns fler som kan vara petiga;)

2010-07-27 @ 16:19:11
URL: http://mangaandart.blogg.se/
Skrivet av: Silly

Jag tycker det är okej med genomskinliga tröjor, men det finns en gräns även för mig.Och jag hatar att alla mina sport tröjor är genomskilniga(på det sättet som du menar, de är ju inte gjorda av glas :p)för man ser min topp och alla i min tennis grupp är flera år yngre än mig och det känns läskigt att de kollar in mig då eftersom de undrar vad fasen jag har under tröjan.. :p

2010-07-27 @ 22:43:02
URL: http://osthyvelsfru.blogspot.com
Skrivet av: Anonym

haha har hello kitty tröjan på mejj nu^^

2010-10-08 @ 18:11:25


  • Jag läser igenom alla kommentarer innan jag godkänner dem.
  • Jag gör inga designer.
  • Spam, elakheter eller kommentarer enbart i reklamsyfte godkänns inte. Inte heller kommentarer i stil med "Hej, vad händer?" och "Lägga till varandra på Bloglovin?" godkänns.
  • Men lägg gärna till min blogg på Bloglovin - och gillar jag din blogg så lägger jag till den!
^___^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0