Söt Hello Kitty väckarklocka!

Den här söta väckarklockan vill jag ha! Den jag har nu är en helt vanlig jättetråkig och ful väckarklocka... Så den här vore ju mycket bättre!

Hello Kitty och jordgubbar är två saker som jag verkligen tycker om och i kombination blir det ju dubbelt så sött! Den finns i Ebay-affären Cute Fashion Shop!

Tror ni det är lättare att vakna om man har en söt väckarklocka? :PKommentarer
Skrivet av: June

Sv. Jaa, det måste du. Forresten så gillar jag din blogg, så jeg la en länk till den på min, det var vell ok? hadde vært kult om du hadde länket min blogg, men det ser du själv :)...söt väckarklocka, men tipper den lager en tik-tak-tik-tak ljud som er plagsom.2010-03-19 @ 21:03:22
URL: http://fisheyes.blogg.se/
Skrivet av: prinsessancarro

å ja det är klart att det är lättare att vakna med en söt väckarklocka! :D Jag har själv en Hello Kitty fe som sjunger, dansar och vingar som blinkar när hon väcker mig på morgonen. köpt för 199:- på ur och penn förra året.och ang. läsken med Kitty motiv så tror jag att dom kan ha den kvar på hong kong traiding isthlm.http://prinsessancarro.blogspot.com/2010/03/stan-idag.html

kolla länken i detta inlägg som heter mini kina, tror att du kan hitta där. Om inte annat ska jag kola upp detta nogrannare när jag ska till stan på måndag. =^.^=(ursäkta min dåliga stavning men bruka högeklicka för att rättstava och du har skyddat det, vilket är bra, men jag och dystleksi ;3 )

2010-03-19 @ 21:26:03
URL: http://prinsessancarro.blogspot.com/
Skrivet av: Zoe

Jog tror nog att min kompis vill ha en sån väckarklocka (Hon älskar Hello Kitty ). Men jag tror att man vaknar lite lättare i början ifall man ha en söt väkarklocka!

2010-03-19 @ 22:13:41
URL: http://teaterhallonsaft.blogg.se/
Skrivet av: Mari

Vad gullig klocka

2010-03-19 @ 22:43:10
URL: http://coventina.blogg.se/
Skrivet av: Sofia

Jag ska köpa en stor Hello Kitty väckarklocka på Ebay! Även fast jag inte är så stort fan av just Hello Kitty så tycker jag att den är jättesöt!

2010-03-19 @ 22:52:02
URL: http://prettybow.blogg.se/
Skrivet av: Frida - fighting crime at night

De säljer Hello Kitty väckarklockor på Ur&Penn ^^

2010-03-20 @ 10:58:53
URL: http://blueberrybells.blogg.se/
Skrivet av: linanna

Kan du inte visa hur det ser ut i din lägenhet??

2010-03-20 @ 11:24:11
URL: http://linannas.blogg.se/


  • Jag läser igenom alla kommentarer innan jag godkänner dem.
  • Jag gör inga designer.
  • Spam, elakheter eller kommentarer enbart i reklamsyfte godkänns inte. Inte heller kommentarer i stil med "Hej, vad händer?" och "Lägga till varandra på Bloglovin?" godkänns.
  • Men lägg gärna till min blogg på Bloglovin - och gillar jag din blogg så lägger jag till den!
^___^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0