Bild från flygplanet

Lagom till att jag kom hem från Tyskland så blev jag förkyld och fick feber, så idag har jag bara suttit inne och tittat på serier och druckit te. Har inte hunnit lägga in bilderna från kameran än men här är en bild jag tog på planet igår med min mobil iaf :)


Jag tycker att det är jättefascinerande att flyga men tyvärr har jag de senaste två gångerna jag lämnat Sverige fått dödsångest när planet skulle lyfta. Alltså riktigt ordentlig ångest med tårar och svårt att andas. När planet väl kommit upp i luften så är det lugnt igen. Men igår när vi lyfte från flygplatsen i Lübeck så var det helt lugnt däremot, jag antar att det var för att det var så kort tid sedan vi flög dit så jag var lite van. Det var likadant när jag var på Kanarieöarna för några år sedan, jag blev skiträdd när vi lyfte på ditresan men på hemvägen var det inga problem.

Nån mer än jag som är flygrädd sådär?Kommentarer
Skrivet av: Anonym

är extremt flygrädd, har inte flygt på 7 år pga det... åkte buss ner till spanien förra sommaren, tog två dygn. ;o finns massa länder och världsdelar jag vill se, så jag måste försöka komma över det..

2011-08-26 @ 19:23:00


  • Jag läser igenom alla kommentarer innan jag godkänner dem.
  • Jag gör inga designer.
  • Spam, elakheter eller kommentarer enbart i reklamsyfte godkänns inte. Inte heller kommentarer i stil med "Hej, vad händer?" och "Lägga till varandra på Bloglovin?" godkänns.
  • Men lägg gärna till min blogg på Bloglovin - och gillar jag din blogg så lägger jag till den!
^___^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0