Tratt-katter

Igår var jag och Sebbe iväg till veterinären med båda våra kissar, det var dags för kastrering, id-märkning och vaccination. Det var lite läskigt att lämna dem ensamma där och sedan åka tillbaka till jobbet men det gick jättebra allting. När vi hämtade dem så hade de fortfarande inte vaknat ur narkosen så de låg och sov med öppna ögon, det var lite obehagligt och jag kollade flera gånger om de andades och det gjorde de ju som tur var! Här ligger de varmt och skönt på våran madrass på golvet och sover:

Det tog flera timmar innan de kvicknade till och i början bara vinglade de runt och ramlade hela tiden. Vi satte på dem varsin tratt så att de inte kunde slicka på stygnen och den har de fortfarande på sig. De gillar den inte kan jag ju säga... Men de försökte bete sig som vanligt och när de gick in i badrummet ville de hemskt gärna hoppa upp på Sebbes rygg (de brukar göra det när man böjer sig framåt :P) så då fick de ligga där en stund ^^

Idag är de piggare men fortfarande lite "bakis". Så nu hoppas vi bara att de ska läka bra för nästa vecka ska stygnen bort! Det är skönt att de är kastrerade nu för då slipper vi ge dem p-piller, katter brukar ofta få juvertumörer om de äter p-piller under en längre tid och det vill vi ju inte att de ska få!

Om någon av mina läsare också har katt eller tänker skaffa så kan jag rekommendera att läsa på den här sidan! Den är jättebra och här kan man läsa om varför det är viktigt att kastrera sina katter!Kommentarer
Skrivet av: - Alexandra!

Åh, så söta de är där under filten! ;D

2011-01-18 @ 21:44:32
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Skrivet av: Tove

Min katt fick juvertumörer, tror att det var det som hon dog av. Jag fick iallafall en liten misse efter henne, som jag kastrerade på en gång när hon var mogen så inte samma sak skulle hända henne.

2011-01-18 @ 22:00:46
URL: http://tlundegard.blogg.se/
Skrivet av: Ling-Ling

Hehe de är så roliga när de har trattar... Men man tycker lite synd om dem också...

Jättebra sida det där, den tog upp mkt viktigt. Gör allt det där, har kastrerat dem, de får vaccinationer, är märkta och försäkrade. Behandlar dem bättre än mig själv ju, haha. ;)

2011-01-18 @ 22:42:59
URL: http://ling-ling.se
Skrivet av: Annicat

Jag kastrerade mina för inte så länge sen, men de fick inga stygn och det behövdes visst inte heller. Vet inte hur det funkar men tydligen gör det det. Men jag skulle åka bort i några dagar och min sambo också så de fick bo hos mamma efteråt så jag vet inte hur de var, men jag tror de var som vanligt:) Söta de är på andra bilden, men stackars din pojkväns rygg;D

2011-01-19 @ 00:59:19
URL: http://mangaandart.blogg.se/
Skrivet av: Leia ♥

Söta missar.

2011-01-19 @ 07:50:22
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Skrivet av: Tove

Hon blev 14 år (dog i somras). Katter kan bli äldre, men hon var ändå inte ung. Hon levde ett väldigt lyckligt liv och det är ju ändå det viktigaste.

2011-01-19 @ 09:43:48
URL: http://tlundegard.blogg.se/
Skrivet av: Kitchi

söta! :D

2011-01-19 @ 12:18:37
URL: http://kitchi.blogg.se/
Skrivet av: becca

hahaha va söt den första bilden var!!

2011-01-19 @ 13:41:35
URL: http://seiden.blogg.se/
Skrivet av: Lovisa

aw så söta:*

2011-01-19 @ 14:16:23
URL: http://lovisalindstrom.blogg.se/
Skrivet av: Sofia

Vad kul att de vill hoppa upp på ryggen:P En av min sambos mammas katter har börjat lägga sig på axeln på hennes man till och från. Ser jätteroligt ut!Vi får hem två katter om ungefär en vecka. Fast de är några år så de har redan allt det där bakom sig:)

2011-01-19 @ 14:38:45
URL: http://anopendiary.blogg.se/
Skrivet av: danni. blåmärken i mitt huvud.

vad söta dem är som ligger på ryggen sådär!

2011-01-20 @ 11:20:52
URL: http://expectopatronum.blogg.se/
Skrivet av: Catherine

Vilken sött bild den första. Den 28 är det dax för mina 2 pojkar att kastreras och id märkas. Jag hoppas allt gå bra bara.

2011-01-20 @ 22:25:19
URL: http://cattita.blogg.se/
Skrivet av: Jasmine

Hejsam. ^^

Jag har en katt.

När vi kastrera henne var jag nervös hela dagen, när vi sedan fick hem henne gick hon lita bakåt och sådant. Men allt annat gick finfint.

Dina katter kommer må bra jag lovar dej. :D

Bara ta hand om dem extra noga & mysa lite med dem,

akta dej får stygnen & så blir allt som de ska. :D

Det är så jobbigt att man inte får bära sina katt/katter p.g.a detdära i ca 1 vecka. Men efter kommer du gosa super mycket med dom. :D Det gjorde iaf jag. ^^^Kram!

2011-01-29 @ 19:52:07


  • Jag läser igenom alla kommentarer innan jag godkänner dem.
  • Jag gör inga designer.
  • Spam, elakheter eller kommentarer enbart i reklamsyfte godkänns inte. Inte heller kommentarer i stil med "Hej, vad händer?" och "Lägga till varandra på Bloglovin?" godkänns.
  • Men lägg gärna till min blogg på Bloglovin - och gillar jag din blogg så lägger jag till den!
^___^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0