Tack! :D

Tack så jättemycket för alla gratulationer igår! Jag hade en jättebra födelsedag, jag och Sebbe åt en god middag och tittade lite på en film och Sebbe överraskade mig med en present, nämligen spelet Ubongo som jag skrev om i förra inlägget. Han hade gått och köpt det på eftermiddagen och sen la han det på min datorstol så när jag drog ut den och skulle sätta mig så såg jag spelet! Jag blev jätteglad och överraskningar är så roliga!

Sen runt åttatiden så fick jag en till överraskning, det plingade nämligen på dörren helt plötsligt och när jag tittade i titthålet så såg jag ingenting men så hörde jag hur de där ute började sjunga "Ja må du leva"! Då var det mina två bröder, deras tjejer och en kompis som kom med gratulationer och lite öl, så det blev en liten överraskningsfest! :DKommentarer
Skrivet av: Viola Vamp

Stort grattis i efterskott!!! konfettikastSåg btw denna och tänkte på dig: http://www.discshop.se/posters_prylar/bag_joystick_junkies_flightbag_pink_pacman/P87323Må så gott!

2011-03-10 @ 13:35:16
URL: http://blogg.amelia.se/violavamp
Skrivet av: - Alexandra!

Åh, så fina vänner du har! :D

2011-03-10 @ 19:43:45
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Skrivet av: Tokyo - Love

Oh, vad härligt det lät med överraskningsfest!http://sakuradesu.blogg.se/

2011-03-11 @ 19:12:29
URL: http://sakuradesu.blogg.se/


  • Jag läser igenom alla kommentarer innan jag godkänner dem.
  • Jag gör inga designer.
  • Spam, elakheter eller kommentarer enbart i reklamsyfte godkänns inte. Inte heller kommentarer i stil med "Hej, vad händer?" och "Lägga till varandra på Bloglovin?" godkänns.
  • Men lägg gärna till min blogg på Bloglovin - och gillar jag din blogg så lägger jag till den!
^___^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0