Shopping på Claire's!

Claire's kan vara en av de bästa affärerna som finns! Nästan allting som finns där är fint och om jag var rik skulle jag ha köpt hur mycket smycken som helst när jag var där. Jag var på Claire's i gallerian Hamburger Meile i Hamburg och här är några foton från inne i affären:



Och här kommer bilder på det som jag köpte (förutom en sak som jag kommer göra ett eget blogginlägg om :)


Claire's är verkligen en butik som jag skulle vilja ha i Sverige! ^__^

Sanrio-shop!

Så här såg butiken ut där jag köpte min fina mugg:


De hade så himla mycket fina saker och om jag hade varit rik hade jag köpt betydligt fler saker än bara en mugg :P Om ni åker till Hamburg nån gång så hittar ni den här butiken i Gänsemarkt Passage, det är jättelätt att hitta dit om man åker tunnelbana för stationen man går av på heter Gänsemarkt :) Där finns även Urban Outfitters, American Apparel och Starbucks!

Min Hello Kitty-samling del 30 ♥

Nu ska jag visa vad det var som låg i påsen jag bloggade om här! Nämligen den här superfina muggen:


Jag köpte den i Sanrio-affären som låg i Gänsemarkt Passage som är en galleria i Hamburg :) Den kostade 10 euros vilket motsvarar cirka 91 kronor, så det var ett helt okej pris tycker jag! De hade ju en massa fina saker som jag ville ha men som var lite för dyra. Så jag valde den här muggen för jag gillar pandor och för att jag dricker te nästan varje dag ^__^

Kate Gregson's björnklänning!

I serien United States of Tara så har dottern Kate ganska ofta snygga kläder på sig och i ett avsnitt hade hon en jättefin björnklänning som såg ut såhär:


Igår hittade jag en sida där det stod vad det var för klänning och vart man kan få tag på den! Tyvärr var den superdyr men ändå :P

Den kostar nämligen 200 brittiska pund, det är drygt 2000 kronor! Märket heter Lu Flux och klänningen heter Boo Boo Bear Dress. Visst är den fin? ^_^

Spongebob muffinsformar!

För flera år sedan köpte jag de här bakformarna på Tradera och jag har inte använt en endaste av dem. Men jag ska nog ta och göra det nu i alla fall :)


När jag var liten hade jag såna formar med Batman-motiv och Nalle Puh-motiv också men de använde jag när jag bakade muffins ^^

Slagsmålsklubben på Grönan!

Den 22 september vill jag verkligen åka till Stockholm och Gröna Lund för då ska SMK spela där! De brukar vara sjukt bra live, har sett dem några gånger redan men vill jättegärna se dem igen :)

Är det några av mina läsare som också gillar Slagsmålsklubben? ^__^

Söta pennor

Det här söta paketet med pennor såg jag på Mix-Mix sist jag var där :)


Synd bara att jag inte har någon användning för dem, för annars hade jag ju köpt dem direkt :P

Söta mjukisfigurer!

Idag var vi på Ikea och handlade lite smågrejer och på barnavdelningen såg vi den här söta broccolin och moroten!


Jag gillar verkligen Ikea's barnavdelning, de har så mycket söta grejer där :)

Hemmagjord bananglass!

För ett tag sedan så hittade min kille det här enkla receptet på bananglass, så vi testade det och det blev jättegott! Det enda man behöver är ett par välmogna bananer!

Bilden är lånad härifrån, jag glömde fota när vi gjorde våran!

Om man vill kan man smaksätta med nåt annat också, vi tog lite jordnötssmör men jag tror det skulle vara gott med hackade nötter eller choklad också!

Har ni nåt mer förslag på vad man skulle kunna smaksätta med? ^__^

Spongebob bath sponge!

Jag tror inte att jag har visat upp den här fina badsvampen i bloggen nån gång så jag gör det nu! :)


Jag fick den för en massa år sedan av min äldsta syster, hon köpte den i Norge har jag för mig. Jag har aldrig använt den för jag tyckte den var för fin för det, så jag har haft den hängande på väggen som prydnad istället :P

Hello Kitty godisburkar!

Jag fick för ett tag sedan ett mail från en bloggläsare som heter Julia, hon tipsade om att de just nu har Hello Kitty-burkar för lösgodiset på Willys! Det var ett tag sedan jag var på Willys men idag var jag där och då såg jag dem :)


De är verkligen jättefina! Tyvärr hittade jag inga lock, för det ska det väl finnas till? Så jag köpte inget godis, men jag ska nog gå tillbaka nån dag i veckan och göra det, burken är ju så fin så den kan man spara och förvara nånting i när godiset är slut ^__^

Sockervaddshår!

(Bild hittad någonstans på Tumblr)

Cute stuff!

Det här söta paraplyet och den fina väskan hittade jag på Truffle Shuffle!




Visst är de fina? ^__^

Min Hello Kitty-samling del 29 ♥

Det har blivit mycket PEZ i bloggen på senaste tiden, och här kommer ännu ett PEZ-inlägg! Det senaste tillskottet i Hello Kitty-samlingen är den här söta metallboxen med fyra figurer i:

Jag fick den av min kompis och hennes man, de köpte den på Ålandsbåten Eckerölinjen. Gissa om jag blev glad när jag fick den?! :)



RSS 2.0