Nya prylar från Hamburg

Den senaste veckan har jag varit i Hamburg i Tyskland för andra gången, tillsammans med min kille :) Vi hyrde en lägenhet av en tysk tjej, det var riktigt skönt att ha en hel lägenhet med kök så vi kunde äta frukost och laga lite mat ibland. Det blir ju lite billigare så också ^^ Vi shoppade lite den här gången också så jag tänkte visa vad!

Underst är våran nya snygga St. Pauli-dörrmatta! St. Pauli är ett fotbollslag från Hamburg som vi håller på, vi var på match i söndags och såg dem. Sen är det en panda-ögonmask från Claire's, Nutella-godis, en blyertspenna med Spongebob på, några små plastfiskar som vi fick soya i när vi köpte sushi en dag, världens finaste Barbapapa-skål, en magnet, ätpinnar och två roliga paket med micropopcorn!

Superskor!

Igår var jag på Ica Maxi i Uppsala för min kille hade sett i ett annonsblad att de hade Converse-kopior för 99 kronor styck och jag behövde ju nya så det var helt perfekt. När vi var där så såg jag de här som är de finaste skorna jag nånsin sett tror jag! Helt otroligt färgglada och fina!

Men det blev en stor besvikelse för min del då de bara fanns upp till storlek 39! Jag har ju storlek 41 så inte en chans att jag skulle lyckas klämma in mina fötter i ett par 39:or. Så det blev ett par vanliga svarta för mig. Inte helt fel det heller visserligen, de passar ju till allt och är väldigt snygga de med.

Japansk butik i Uppsala

Igår var jag ute på stan lite och då såg jag den här lappen på dörren till en lokal där det tidigare var en kiosk!

Det blir intressant att se vad det är för japanska prylar som KawaÉ Import ska sälja. Om det är traditionella japanska prylar som ätpinnar, skålar och sånt eller om det är söta rosa prylar och Hello Kitty. Hoppas på båda! :D

Uppdatering: Jag glömde ju skriva var butiken ligger! Fick en del kommentarer om det. Den kommer ligga på Valvgatan, vid Fyris torg. Vet inte vilket nummer det är men man ser den direkt när man kommer dit :)RSS 2.0