Dagens låt!

Maskinen feat. Marina Gasolina - Dansa med vapen

Så jäkla bra låt! Och jag älskar bazookan på slutet :P

Hello Kitty Oreo!

En sån här nyckelring skulle jag vilja ha!

Bilden är lånad från Hello Kitty Museum! ^^

DoNot!

Jag var in en sväng på New Yorker också igår och där hittade jag den här oversizetröjan för 99 kronor!

Den fanns i svart också. Jag köpte den gråa! Ska prova den med lite kläder idag och se om jag ska behålla den eller inte, men jag tror att jag gör det :)

Badtz Maru på en gammal mobil!

Här är en gammal bild på min mobil som jag hade för fem år sedan! Man kunde byta skal på den och just det här med Badtz Maru på var en favorit :D

Jag gillar verkligen såna här "vik-mobiler" eller vad de kallas. Synd bara att iPhone inte är vikbar :P Grodan på bilden köpte jag på Gina Tricot. Min allra första mobil fick jag när jag fyllde 15 tror jag... Det var en Nokia 3210. Min iPhone 4 är min 6:e mobiltelefon och helt klart den allra bästa!

Hur gamla var ni när ni fick er första mobil?
^__^

Lek inte med maten!

Jag satt och tittade på Ikeas hemsida häromdagen och då hittade jag de här roliga leksakerna:

 Jag tyckte de var så fina så jag var tvungen att blogga om dem, även fast det är leksaker och jag är vuxen :P

Fina tygpåsar istället för fula plastpåsar!

Idag på Blogg.se's framsida såg jag det här inlägget och kom genast att tänka på min superfina tygpåse från det japanska märket Rootote! De har mycket finare påsar som finns med en massa olika motiv. Jag har en sån blåvit med en söt hund på:

Rootote finns i flera olika storlekar och designer och med många olika tryck. Jag köpte min på eBay, bara sök på rootote så hittar ni massor! Den är perfekt när man går och handlar eller bara att ha istället för handväska. Den är gjord i ganska slitstarkt material och har två innerfickor där man kan lägga småsaker. Det är ju mycket bättre för miljön om man tar med sig egna påsar istället för att hela tiden köpa plastpåsar! Jag ska ta fram min ikväll och fota och lägga upp i det här inlägget så ni får se en bättre bild på den! :)

Uppdatering: Jag hittade en gammal bild i arkivet på min fina väska!

Himla fin och praktisk är den ^__^

Beauty shopping...

Igår gjorde jag min allra första beställning från Eleven.se. Jag skickade in beställningen på förmiddagen och de skickade iväg den redan samma dag så i eftermiddag efter jobbet ska jag hämta ut paketet! Supersnabbt gick det :D Här är vad jag beställde:

Jag har ständigt problem med min hy, så nu ska jag testa nåt nytt tänkte jag! Jag köpte även en ny mascara. Det blev ganska dyrt, men jag hoppas det är värt det... Jag tycker att det är väldigt tråkigt att lägga pengar på smink och såna grejer och vill hellre lägga dem på kläder, seriealbum och Hello Kitty-prylar! :P

Färgglada vattenkokare!

De här finns på Clas Ohlsson och är väldigt små och billiga, de rymmer bara 0,5 liter och kostar 69 kronor. Vattenkokare är något jag använder varje dag, både till att koka tevatten och till att koka upp pastavatten i! Det går mycket snabbare än att vänta på att det ska koka upp på plattan.

Jag gillar nog den turkosa mest. Fast eftersom de är så billiga så kanske inte kvalitén är den bästa... Men man vet aldrig, de kanske är jättebra :P Själv har jag redan en stor fungerande vattenkokare så jag behöver inte köpa nån ny än på ett tag :)

Hello Kitty-tapet!

Jag såg just den här tapeten med Hello KittyRusta's hemsida. Tänk att man till och med kan ha den söta katten på tapeterna!

Fast jag måste tyvärr säga att jag inte tycker att den är så superfin... Sån där ljus blekrosa gillar jag inte så mycket. Och det skulle nog bli rätt plottrigt att ha ett rum med den tapeten. Kanske det skulle räcka med en av väggarna, lite som en fondvägg ^__^

Råd från en Disney-prinsessa...

De här roliga klippen hittade jag idag! Det är tre Disney-prinsessor som ger relationstips, baserade på filmerna de är med i:

"Cook, clean, men. Mihihihi." Snövit är min favorit!

 

De är alltså väldigt ironiska ifall det var någon som missade det :P Tjejen i videoklippen heter Danielle Uhlarik och det är även hon som skrivit sketcherna!

Cheeseburger Headphones!

De här roliga hörlurarna finns på Hot Topic:

Roliga va? :) Fast jag nöjer mig med mina fina Spongebob-lurar! ^__^

Hello Kitty Choco Cookies To Go!

De här Hello Kitty-kakorna finns att köpa i Tyskland just nu. Jag hoppas att de kommer till Sverige också! De är ju perfekta att ha i väskan och ta fram på eftermiddagen när man är lite sötsugen ^__^ 

I somras köpte jag Spongebob-kakor som också var styckesförpackade sådär! Dem hittade jag på Ica Maxi och på Ica Kvantum. Jag tror jag måste köpa såna igen och ta med till jobbet :)

Baby trashes bar in Las Palmas

Av den här videon kan man antingen dra slutsatsen att småbarn beter sig som fyllon eller att fyllon beter sig som småbarn... Jag lutar åt det sistnämnda. I vilket fall som helst så tycker jag att det var en väldigt rolig video! Eller vad tycker ni? :)

Träskor!

De här träskorna har jag beställt från Ellos! De kostade egentligen 600 men jag hade ett 40% rabatt-erbjudande så med frakt blev det 400 istället :D Skorna finns i vitt och rosa också men jag valde bruna för det passar till det mesta. ^^

Fast de kommer inte levereras förrän i slutet på april :( Men det gör ju iofs inget egentligen för jag kommer ju ändå inte kunna använda dem ute innan maj/juni när det är varmt! Hoppas bara att de är lika bekväma som de ser ut :)

Fina doftljus!

För ett tag sedan så bloggade jag om några ljus som såg ut som olika bakverk, men de såldes ju på en japansk sida så de var kanske lite svåra att få tag på. Idag fick jag nyhetsbrev från Roliga Prylar och de säljer de här söta doftljusen:

Dem vill jag ha! Jag älskar doftljus, men mitt med vaniljdoft är nerbrunnet så jag behöver ett nytt. De här tre finns här och det fanns även några andra men de tyckte jag inte var lika fina. De kostar 39 kronor och jag tror jag kommer köpa dem sen när jag får lön ^__^

Repris-inlägg! Världens bästa uppfinning!

Det här inlägget skrev jag för två år sedan, men jag tycker att det är viktigt så jag postar det en gång till för alla er som inte sett det! (Fast jag gör några ändringar och uppdaterar länkarna.)

Det handlar om den fantastiska menskoppen! :D Menskoppen är ett miljövänligt, hygieniskt, ekonomiskt och superduperbra mensskydd som gör att du slipper använda bindor och tamponger. Sjukt mycket bättre på alla sätt!

Själv har jag tidigare haft en Diva Cup och den hade jag i 4-5 år, jag minns inte exakt när det var jag skaffade den... Men den har verkligen gjort så att det inte är lika drygt att ha mens! Nu har jag precis köpt en ny menskopp och denna gång blev det en Fleurcup! Den är lite bättre än Diva Cup och dessutom finns den i olika färger. 

Som de flesta andra så tyckte jag först att det verkade lite äckligt med menskoppen men efter att ha läst på så slog jag till och har inte ångrat det en sekund! Den är betydligt mycket fräschare än tamponger! Och så är det lite kul att man får stenkoll på hur mycket eller lite man blöder, det känns som att man lär känna sin kropp lite bättre :)

Man kan ha koppen inne i upp till 12 timmar, beroende på hur mycket man blöder, och eftersom koppen är gjord av silikon så är den inte uttorkande och den gör inte så att man får svampinfektion, som man ju lätt kan få av tamponganvändande. Man tömmer koppen i toaletten och så tvättar man den innan man sätter in den igen. När mensen är slut så rengör man den antingen genom att koka den i vanligt vatten eller så gör man ren den med en speciell rengöringstvål. Den håller i 5-10 år så den är verkligen ekonomisk jämfört med alla dyra tamponger man annars köper!
Det finns lite olika sidor där man kan läsa mer, till exempel Menskopp.se där de har en massa info och frågor och svar och så säljer de menskoppar, de har flera sorter till exempel Lady Cup som finns i vanlig ofärgad silikon med prova-på-erbjudande som innebär att man om man inte är nöjd med den kan få  större delen av pengarna tillbaka. Lady Cup finns också i olika färger, vilket i och för sig kan tyckas onödigt, men jag anser att alla saker man har borde ha fina färger, så även menskoppen! Helst skulle jag vilja ha en rosaglittrig :D


Den långa flärpen klipper man av och när man har menskoppen i så känns den inte ens. I början kan det vara knepigt att sätta in den och ta ur den men man lär sig fort knepet :) Jag köpte min nya Fleurcup direkt från deras hemsida, den hittar du här! Men den säljs även på den här sidan som är svensk om man föredrar det! På menskoppens wikipedia-sida kan man läsa fakta om den och även lite om dess historia. Den är nämligen ingen ny uppfinning utan den fanns redan på 1930-talet!

Jag rekommenderar menskoppen till alla! Den är verkligen bäst! :D

Hjärtekaka!

Igår var det ju Alla Hjärtans Dag så jag bestämde mig för att baka en kladdkaka till min älskling och mig själv. Dagen till ära valde jag min hjärtformade bakform ^^

Till kakan hade vi vispad grädde! Vi åt även en jättegod middag och Sebbe hade köpt Aladdin-Hjärtan :D Hoppas alla mina läsare också hade en bra dag igår! ^_^

Coolaste McDonalds-restaurangen!

Tänk om McDonalds i Sverige såg ut så här? :)

Den här finns i Syd-Korea och jag hittade bilden här!

Mina skatersocks!

Jag älskar skatersocks, det är så snyggt! Därför tänkte jag visa upp mina skatersocks! Jag har bara 5 stycken än så länge men jag kommer skaffa fler, för jag vill ha i fler roliga färger ^^

De två första från vänster köpte jag på Gina Tricot för ett par år sedan och de andra tre kommer från Skatersocks.com, fast deras eBay store! De har massor av färger och även i flera olika längder. Sen vet jag bara två ställen till där man kan köpa skatersocks och det är på American Apparel och på Shock!

Och apropå strumpor så har jag förut visat upp mina vanliga favvostrumpor en gång på bloggen, dem kan man titta på här! Fast av dem har jag nog bara kvar två nu, för det blev stora hål på hälarna på de andra... Det betyder alltså att jag måste åka till Stockholm snart och köpa nya fina strumpor på Topshop! ^__^

Marabou Mango!

Igår när jag och Sebbe var på Ica och skulle köpa lite choklad så hittade vi en ny mjölkchoklad från Marabou, som har smak av mango! Jag tycker jättemycket om mango så jag köpte den utan att tveka, och det gjorde jag rätt i! Den är jättegod! :D

Den har bitar av torkad mango i sig och det funkar riktigt bra ihop med chokladen. Jag hoppas att den kommer finnas kvar länge! Själva designen tycker jag är jättefin också, den är gjord av en som heter Camilla Saario som vann en design-tävling som Marabou hade i våras. Har ni testat mangochokladen? ^^

Rio Disco Roller!

Nu har jag äntligen fått hem min beställning som jag bloggade om här! :D

Jag är grymt nöjd! Har åkt lite här inne och det gick rätt bra efter en stund. Nu längtar jag ännu mer till våren!! :P

Ticker Tape Parade

Ticker Tape Parade är en shop på Etsy.com där man kan köpa superfina fotografier, som vad jag har förstått är fotograferade av hon som har shoppen. Riktigt fina är de och jag skulle inte tacka nej till de här fyra inramade på nån vägg här hemma! ^^

Resten av fotografierna kan man se här!

Hey! Listen!

Nyss hittade jag de här underbara bilderna via Geekologie. Det är en grupp Zelda-fans som bestämt sig för att cosplaya och fota Zelda Ocarina of Time-scener!! Först ut är Link och Saria i The Lost Woods:

Det finns fler bilder och dem kan man se här och på projektets hemsida! De har även fotat The Fire Temple men de är inte klara med redigering och sådant ännu. Jag kommer definitivt att hålla mig uppdaterad omd et här projektet och jag ser verkligen fram emot att få se fler fina bilder! Ocarina of Time är ett av mina favoritspel! Nån mer än jag som har spelat det och älskar det? ^^

Phone Home!

Förra veckan var jag på Lindex och då såg jag de här fina tröjorna på barnavdelningen:

Men tyvärr var passformen inte så bra, i alla fall inte på mig. De är från killavdelningen så de är för breda och aningens för korta. Jättesynd eftersom jag verkligen gillade den med blåvitt tryck! Men som tur är så har jag redan en annan fin E.T.-tröja! ^__^

Distingsmarknad!

Just nu är det Distingsmarknad på Vaksala torg i Uppsala. Jag var där idag efter jobbet tillsammans med Sebbe :D Jag köpte mig en ny sjal, ska försöka fota den imorrn! Sen så köpte vi de obligatoriska munkarna! 6 stycken blev det den här gången ^__^ Här är några bilder:

Jag älskar de här donut-vagnarna. De är så fina med alla lampor och alla godsaker och färger! :)

Vi köpte med choklad, Non Stop, knäck, cocos och hackade nötter! Supergott! Förra gången det var marknad så fotade jag också sockervadd och donuts, de ser ju så goda ut så det går inte att låta bli :P

Yay Rilakkuma!

Den här söta bilden kommer från en Tumblr-blogg som bara postar bilder på Rilakkuma! ^__^

 


Min Hello Kitty-samling del 24 ♥

I Ellos-paketet jag hämtade ut igår så fanns bland annat den här söta Hello Kitty-filten! Den är gjord av fleece så den är jättemjuk och varm. Just nu sitter jag med den över axlarna och försöker bli varm ^__^

Bilden har jag lånat från Ellos hemsida!

Jag har verkligen behov av filtar just nu för de har sänkt värmen i våran lägenhet så det är bara 20-21 grader här inne och golven är kallare ändå. Jag trivs bäst när det är 24 grader inne för som det är nu så får jag ha dubbla strumpor och vara invirad i en filt hela kvällarna... Det är jättejobbigt att behöva frysa så i sitt eget hem men nu kan jag ju i alla fall trösta mig med att jag har en väldigt fin filt att värma mig under! :P

Pringles med blåbärssmak!

Igår var jag hemma hos en kompis som varit i Thailand i en månad och med sig hem därifrån hade hon de här knäppa chipsen:


De smakar blåbär och hasselnöt! De var inte speciellt goda men inte äckliga heller. Men chips ska ju liksom vara salta och de här var istället söta. Jag undrar verkligen vem som kom på den idén! :) Min favvosmak på Pringles är salt och vinäger! Vilken är din favvo?

A Peace of Heart

I torsdags var jag på stan med en kompis och då köpte jag de här två finisarna på Lindex!

Strumpbyxorna var på rea och kostade 20 kronor, de fanns på damavdelningen, och halsbandet är från barnavdelningen och det kostade 50 kronor! Jag har ju redan ett par hjärtestrumpbyxor men det har gått en maska på dem så jag behövde nya ^__^

New Yorker ännu en gång!

En av mina favoritaffärer är New Yorker för där hittar man alltid snygga grejer! De här skorna och väskan såg jag igår när jag var in där:

Skorna har jag för mig kostade 200 spänn paret men väskan kommer jag inte ihåg... Men det var nog runt 200 för den med. Tidigare spaningar jag bloggat om är blåa leopardskor, en söt t-shirt med en pingvin på och Dr. Marten's-kopior (som för övrigt är på rea nu) ^__^

Min Hello Kitty-samling del 23 ♥

Här är ett nytt tillskott i min samling! Ett skal till min iPhone 4 :D


Det fick bli ett med My Melody på den här gången, så att jag kan variera lite från skalet med Hello Kitty på. Det gamla är i mjuk plast, eller gummi kanske det är, med det nya skalet är i hårdplast. Jag köpte det från Strapya för cirka 120 kronor. ^__^

Söta servetter!

De här servetterna med Marie från Aristocats på köpte jag på ÖB förra veckan! ^^

Jag tror att de kostade 25 kronor, men jag är inte helt säker! De hade även servetter med Disney-prinsessorna på men de tycker jag inte är så roliga faktiskt...



RSS 2.0