Bloggpaus

Som ni märkt den senaste tiden så har jag inte bloggat lika ofta som jag brukade göra och nu kommer jag tyvärr ta en paus med bloggandet. Jag vet inte när jag kommer börja igen så om ni vill vara säkra på att inte missa det så kan ni lägga till mig på Bloglovin.

(Tröjan på bilden är från Hot Topic)

Rainbow Hair

Shit vilket fint färgat hår det här är! Riktigt coolt och helt underbart :)


Bläckfiskhängare!

Jag är en sån person som älskar husgeråd av alla sorter, så när jag bläddrade i Ikea-katalogen och såg den här torkställningen så ville jag ha den direkt. Vi har nämligen tvättmaskin i badrummet men ingen torktumlare så en sån här är väldigt bra att hänga upp blöta strumpor på.

Att den hade ögon och såg ut som en bläckfisk såg jag inte i katalogen så det var ju en rolig överaskning för mig som gillar söta saker :P Hängaren heter Pressa och finns i vitt och svart också :)

Nya blogg-appen...

Jag har försökt blogga från den nya Blogg.se-appen i flera dagar nu men utan att det fungerar! Jag har längtat så länge efter att kunna blogga från mobilen så det var verkligen tråkigt att det inte gick nu när appen väl kom :( Men jag hoppas att uppdateringen kommer snart och att det verkligen funkar då!

image description

Och apropå ingenting så får ni se en bild på en fin flugsvamp som jag såg när vi var ute på hundpromenad förra veckan :)RSS 2.0