Sommarskor...

Jag har länge velat ha ett par sandaler i transparent färgad plast, såna som var populära typ i början på 90-talet, och för två år sedan hittade jag ett par blåa såna på Myrorna! (Bilden kommer från min gamla Modette-sida för jag vet inte vart jag har originalet...)


Som synd var så var de två storlekar för små men jag köpte dem ändå, men efter att ha använt dem i över 12 timmar i streck en gång så dog mina fötter och sedan dess har de fått ligga i garderoben... Så min jakt efter ett par i rätt storlek fortsatte, men utan resultat... Nu har jag hittat två par plastsandaler, inte samma modell men ändå fina! Jag funderar på att köpa ett par men har inte kommit på vilken färg än. Så här ser de ut i alla fall:Fina va? :D Den blåa finns på Nelly och den rosa på Ellos. Fast risken finns att de glappar för mycket på mina stackars platta fötter, men de kanske funkar ändå :PKommentarer
Skrivet av: BANANAS

Sv: Tack, detsamma du =D

2009-03-23 @ 00:21:01
URL: http://theshitisbananas.blogg.se/
Skrivet av: Emily

Oooh, jag är barnsligt förtjust i plastskor!!! :D De rosa var ju supercute!

Sv: Tack! :D Det var nån period där Gina hade massa dessert & frukt tishor och som tur var slog jag till på nåra men det var nåra med bananer och vattenmeloner och Bambi som jag missade =/Smaksatta popcorn var gott, men vi köpte en jättestor bunke med salta popcorn och så tog vi popcorn därifrån och la i en godispåse och smaksatte dem så vi hade både och! :P

2009-03-23 @ 07:23:25
URL: http://uniquerebelism.blogg.se/
Skrivet av: Linnea

Den rosa va söt!:D

2009-03-23 @ 08:07:20
URL: http://neea.blogg.se/
Skrivet av: Nina

Dom rosa fastna jag för :D

2009-03-23 @ 11:21:20
URL: http://ninawikizz.blogg.se/
Skrivet av: idun

Rosa! :D

2009-03-23 @ 20:53:25
URL: http://uppsalailler.blogg.se/
Skrivet av: Anonym

åh jag hade jättemånga sådana skor när jag var liten. de blev mina badskor. min sommarstuga låg vid en stenig strand och för att det inte skulle göra sådär hemskt ont i fötterna som det kan göra ibland när man går på sten hade jag dom på mej. dom är läckra!!kram.

2009-04-14 @ 16:56:25
URL: http://tvillingsjal.blogg.se/


  • Jag läser igenom alla kommentarer innan jag godkänner dem.
  • Jag gör inga designer.
  • Spam, elakheter eller kommentarer enbart i reklamsyfte godkänns inte. Inte heller kommentarer i stil med "Hej, vad händer?" och "Lägga till varandra på Bloglovin?" godkänns.
  • Men lägg gärna till min blogg på Bloglovin - och gillar jag din blogg så lägger jag till den!
^___^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0