Världens snyggaste skor...

De kommer från Osiris och ser ut så här:

Men tyvärr verkar de bara finnas i barnstorlekar :(:(:( Jag som så gärna vill ha dem! Men tyvärr har jag inte barnstorlek på mina fötter...
Varför är det alltid så att barnkläder och skor är så mycket finare än de för vuxna?? När det gäller kläder gör det oftast inte mig nåt för jag brukar kunna ha de flesta barnkläder som kommer i storlek 164 eller 170. Men i skostorlek har jag 40 och det suger verkligen!
Så jag får fortsätta drömma om dessa söta skor och hoppas att nåt liknande nån gång kommer i min storlek. Säg till om ni hittar nåt sånt! :)


Big in Japan...

Bästa låten med Alphaville!Jag älskar verkligen den här låten. Hur bra som helst.

Hitman...

Såg den filmen idag och den var faktiskt mycket bättre än jag trodde, jag gillade den! Och tjejen som var med var så söt med plutig ankmun :)Jag har dock inte spelat spelet, men det kanske man orkar göra nån dag sen :P

Ny klänning!

Idag köpte jag den här klänningen! Visst är den fin? Jag tycker den är lite Madonna-på-80-talet-aktig med tyll och allt :)Köpte den för 279 kr på Lindex barnavdelning :D

Jag vill ha...

Jag gick in på HotTopic.com och där hittade jag dessa två t-shirts:
Jag blev kär... De kostar 24 och 22 dollar styck. Det är ju inte så fasligt mycket plus att man fick 50% rabatt på den ena. Inte för att jag har råd i alla fall men ändå. Nån dag lär jag ha det! :)
Fast sen så kommer ju prolemet med tullagifter också, för man beställer ju från Usa. Men men, de är ju urfina eller hur?

Festival!

Den här helgen är det festival i Uppsala! Jag gillar reggae och festival så jag är självklart där :) I torsdags såg jag Twinkle Brothers och det var hur bra som helst! Helt klart höjdpunkten på festivalen för mig! Om en stund ska jag dra till området igen och se ett norrländskt band som heter Glesbygd'n, det ska bli kul! Sen är det Beenie Man och Burning Spear ikväll också.

Måste tipsa om kebaben med bröd som finns inne på området, den är så god!! Det är typ samma som brukar vara på Hultsfred och när jag var där så åt jag en gång fyra kebab med bröd på samma dag :)

Cute costumes...

Akinaiblog.com finns dessa supersöta japanska kostymer!Jag vill ha alla tre! Tänk vad sköna de skulle vara att ha som pyjamas eller som myskläder när man är hemma :DRSS 2.0