Grocery Store Wars...


Pushing Daisies...

Började titta på den här serien idag, har sett två delar och jag gillar den hittills! Den är väldigt mysig och man blir jättesugen på paj när man kollar på den :)


Vad ska jag sy?

Jag har köpt ett tyg på Ebay med tanken att sy en liten gardin till mitt minimala köksfönster, men nu funderar jag på om man kan sy nåt annat istället... Så här ser tyget ut:Det skulle ju såklart bli en superfin gardin men finns det nåt annat man kan sy som är roligare? Tyget är bomull och är inte speciellt stretchigt... Men det kanske skulle passa som nån sorts väska? Eller ska jag göra en gardin? Eller nåt helt annat..?

Inspiration!

Dessa bilder kommer från tidningen FRUiTS som är en japansk street-fashion-tidning :) Jag älskar att titta i de tidningarna, man blir så glad av alla söta människor med roliga stilar :D


Det är synd att det inte finns så mycket söta kläder att köpa här hemma.. Men Ebay finns ju iaf :) Sen så kan det ju vara kul att sy själv eller sy om befintliga plagg! Fast det var ett tag sen jag gjorde det...

Fulheten.comTyckte den var så söt! Ritad av Nanna Johansson och jag hittade den på Fulheten.com

Wallies...

...är nån sorts bilder som man sätter fast på väggen men som också går att ta bort när man tröttnat på dem. Det finns massor av olika men jag fastnade för den här:Finns på Inreda.com. Men den är dyr, över 500 spänn! Sen vet jag inte om jag litar på att den går att få bort utan att tapeten går sönder... Men det vore ju kul att ha en iaf... För visst är den fin? :)

Snygg klänning...

Det tycker jag att Katy Perry har på den här bilden:Tyget är hur snyggt som helst och klänningsmodellen också, en sån vill jag ha! :) Diademet var inte dåligt det heller!

Våga vitsa!
Jag älskar P3:s humorprogram! Just nu sitter jag och lyssnar på Pang Prego:s humorförråd, där man kan hitta roliga klipp från programmet. Gå in här och lyssna på roliga Våga vitsa :) Jag gillar mest den med Narnia!

Emily the strange...

Den här fina resväskan finns på Shock! Tyckte den var riktigt snygg!Fast jag skulle inte själv vilja ha den, jag vill hellre ha en med Hello Kitty på :) Dessutom var den dyr, 1199 kronor.

Gin & Titonic...


Godaste Mentosen!

När jag var på Kanarieöarna i somras upptäckte jag Mentos med vattenmelonsmak. Köpte en för att testa och den var så himla god! Så då köpte jag på mig några förpackningar som jag tog med hem så jag kunde fortsätta att äta dem :) Men nu är de helt slut och jag saknar dem! Får nöja mig med att titta på den här bilden eller lukta i den tomma förpackningen som jag faktiskt har kvar.Men om någon hittar såna här i Sverige så säg till! Jag håller alltid utkik men det ser mörkt ut.

Tv-tipset gånger två!

Jag måste tipsa om två roliga program som går på tv just nu! Stor i Japan är det ena och det är då två killar som är i Japan och ska försöka bli kända, men de har bara en månad på sig! De två killarna heter Jens Sjögren och Sebastian Hedin och de har förut haft ett matlagningsprogram i tv som hette Superclasse, som jag också tyckte var jättebra! Kolla in alla delar här.

Det andra programmet upptäckte jag först härom kvällen (men som tur är så finns alla avsnitt på hemsidan efter att de sänts i tv). Det heter I ditt ansikte. Det är Magnus Betnér som kör ståuppkomik på olika ställen, bland annat i en kyrka inför församlingen. Det var riktigt roligt och nästa avsnitt så driver han med MUF :) Kolla in de tidigare avsnitten här.

You're such a doll...

De här söta figurerna gjorde jag på eLouai's Doll Maker. Jag tror jag använde Candybar Doll Maker 2. Minns inte riktigt för det var typ tre år sedan jag gjorde dem.De här tre är olika versioner av mig själv :) Sen gjorde jag en som är min kille Sebbe, som ser ut så här:Hahah, det är rätt likt faktiskt! Fast han är inte så mycket för att göra det där tecknet med handen men ändå.

Det var länge sedan jag var på den där sidan, ska nog gå in där och göra en ny figur snart :) Det är riktigt roligt men det tar lååång tid för de har så många olika frisyrer och kläder att välja på. Såg nu också att de har en Paper Doll Madonna Maker så den ska jag nog testa sen :)


Tokyo New Tribe

Jag hittade en japansk sida som visar bilder på folk i olika stilar, den var rätt kul och de här två fina fanns till exempel med:
Så söta och så fina kläder :) Gå in på Tokyo New Tribe och kolla på fler snygga stilar!

Ben & Jerry's Chunky Monkey!

Min nya favoritglass!! Har iofs bara smakat på 5 av 13 olika Ben & Jerry's glassar :) Men hittills är denna bäst!Här kan du läsa mer om de olika glassarna :)

Sexigaste..!

Jag vill ha den här! Hittade den nyss på Ebay och blev lite kär :)Fast jag gillade inte skorna och de där grunkorna som sticker upp ur dem. Men resten... M-m!

Söta halsband...

Dessa söta halsband hittade jag på Mi Lajki!De här kostade 299 kronor styck. Sedan hade de en massa andra snygga och roliga smycken! Fast det tråkiga var att det var rätt dyrt. I alla fall för en student som mig.RSS 2.0