En ny t-shirt!

Idag fick jag min nya fina t-shirt som jag beställde förra veckan :)

Jag älskar Junk Food's t-shirts! Nu har jag tre stycken :) Denna beställde jag på MyTrendyTees.com och det gick asfort att få den! Fick mail i torsdags att den blivit ivägskickad och så fick jag den idag, det är liksom fem dagar och den skickades ändå från Usa! Tyckte att det här trycket passade mig bra för jag gillar superhjältar!

Apropå det så såg jag The Dark Knight på bio igår och den var riktigt bra! Jag gillar verkligen Christian Bale som Batman. Så en egen Batman kanske vore nåt? Iofs skulle jag inte tacka nej till Jokern, jag tyckte han var het.
Heath Ledger var faktiskt skitbra i den rollen. Jag älskar scenerna där han hade sjuksköterskeklänningen på sig! Snygg man i snygg klänning kan ju bara inte gå fel eller hur? ;)

Snygg bomberjacka...

Fick nyhetsbrev från 80spurple.com och där fanns en bild på den här jackan...Den skulle jag vilja ha... Men gissa vad prislappen säger?!?!?
Jo, nämligen 98 dollar! Så den får fortsätta vara en drömjacka för mig...

All summer long...

...med Kid Rock är så bra!

Fez...

Igår var det inget kul på tv så då kollade jag lite i min bokhylla bland alla gamla videoband och hittade flera stycken fulla med inspelade avsnitt av That 70's show! :) Så då råkade jag sitta i typ två timmar och kolla på det. Det var första säsongen och det var askul!! Och Fez var så jäkla söt!


Varför är jag inte rik?

Om jag var det skulle jag köpa de här:

De är så fina! Men dyra! Kommer från Loyal Army och t-shirtsen kostar 24$ styck och hooden kostar 38$. Kanske inte så dyrt i sig men om man vill ha alla tre så blir det ju en massa pengar. Sen är det frakt på 15$, vilket inte är speciellt mycket eftersom det ändå är från Usa. Men sen så lär det bli lite tullavgifter här i Sverige också, så till slut är man uppe i typ 1000 spänn och det har ju inte jag!! Buhuu!!

Men men... Jag kan ju alltid drömma. Och så får man ju vara glad att man ändå är rätt rik i jämförelse med så många andra i världen. Jag kan till exempel vara glad att jag har en dator och tillgång till internet, så att jag kan sitta och beklaga mig på min blogg över alla saker jag vill ha men inte har råd att köpa :P

Paris BFF...

Kollade just på Paris Hilton's My New BFF Cast Special på Mtv.com och i några klipp hade Paris en så himla söt klänning att jag var tvungen att print-screena lite :)

Precis min smak i både form och färg :)

Serien i sig verkade rätt kul också, så den kommer jag titta på! Iofs tittar jag väl på det mesta med Paris Hilton men ändå :P The Simple Life var till exempel väldigt kul, fast det spårade ju ur lite väl i de senaste säsongerna. Men jag har alla på dvd trots urspårningen :)

Kana!
Jag vill ha hennes söta kaniner! Men de verkar väldigt svåra att få tag på :( Och så vill jag se henne live också! Självklart så missade jag henne när hon var i Sverige sist :(:(:(

Ebay-fynd!

Förra veckan beställde jag lite grejer på Ebay och igår fick jag dem! :) Två stycken vantgrytlappar, en sovmask och ett duschdraperi :D

Jag har precis flyttat så jag tyckte jag behövde lite fina grejer till min nya lägenhet :P Försöker inreda med bara söta saker och mycket mycket rosa :D

Veggo!

Idag köpte jag Veggo-bitar när jag var på Hemköp och de visade sig vara supergoda! Smakar typ som kyckling, blev nästan lite skeptisk och trodde ett tag att det var kyckling jag åt. Så här ser påsen ut:


Kostade typ 35 spänn och jag kommer definitivt köpa dem igen :) Ska testa deras kebab-bitar också och sen så har de en del annat, kolla på deras hemsida!

RSS 2.0