Min PEZ-samling!

Nu har jag äntligen fotat min PEZ-samling så att jag kan visa den här på bloggen:

Den är inte så jättestor för jag har inte samlat aktivt på flera år utan köper typ bara om jag hittar nån jättefin som Hello Kitty eller så! :)

Snyggaste glassen jag sett!

Den här glassen ser ut som en banan men smakar något helt annat, nämligen vanilj och vindruva! Det yttre "skalet" är någon sorts jello och så är det vaniljglass i mitten! ^^

Jag skulle absolut köpa den om den fanns i Sverige, fast jag skulle ju föredra om det faktiskt var banansmak på den. Bananglass är något av det godaste jag vet :) Några andra bilder på glassen finns här om ni är intresserade!

Annorlunda streckkod!

För två år sedan så bloggade jag om ett företag i Japan som designade speciella streckkoder som var riktigt fina. Det kom jag att tänka på i helgen när jag åt chips för på påsen vi hade så såg streckkoden ut så här:



Chipsen var från OLW och jag antar att bilden ska symbolisera deras "fredagsmys". Roligt i alla fall att se en annorlunda streckkod, jag undrar om de har fler eller om det bara är den här... Har ni sett nån mer? :)

Slagsta glass!

När jag var i Eskilstuna med min kille för några veckor sedan så var vi två gånger och åt glass på Slagsta glass. Det är en liten glasskiosk där de tillverkar sin egen mjukglass som är supergod! Den serveras i såna här våfflor som kallas snäckor tillsammans med grädde, kulglass och topping i olika smaker.

Första gången tog jag en nougatsnäcka (den i mitten) och andra gången delade jag och pojkvännen på en banana split! Det var riktigt gott! Har ni ätit på Slagsta glass nån gång? ^^

Söt t-shirt från Gina Tricot!


Godis-tatuering!

Den här snygga tatueringen såg jag på Tumblr-bloggen Fuck Yeah, Tattoos! och den var så fin så jag ville visa den i bloggen! :)


Cupcake-inredning!

Nu blir det ännu mer cupcakes! På H&M Home kan man köpa de här underbara sakerna:

Jag älskar verkligen badrumsmattan och duschdraperiet! Så himla fina! Men de lär ju ta slut rätt fort, eller vad tror ni?

Cupcake-lampor!

Den här ljusslingan är till och med finare än den med pizzabitar!

Bilderna är lånade från Etsy-butiken där man kan köpa ljusslingan. Visst var den fin? ^__^ 

Donut-knapp!

Kommer ni ihåg klistermärkena som jag bloggade om förut som man sätter fast på hemknappen på sin iPhone? Jag köpte ett paket såna :) Så här fin är min iPhone nu:


Men den är inte bara fin, den är väldigt bra också för det är mycket lättare att trycka på knappen nu och det känns skönare för tummen! ^^

Snygga väskor!

Jag har för mig att jag fick tips om den här rosa väskan i mitten av en av mina bloggläsare, men jag minns inte när och av vem :S Men det är en väldigt fin väska i alla fall och nu såg jag att den fanns i två andra färger också!

De kostar 279 kronor styck och finns på Cdon. De har rätt många fina väskor där faktiskt! ^^

Magic Diaper Babies!

Jag hittade lite gamla leksaker från när jag var liten, i en låda i förrådet för ett tag sedan, bland annat de här söta figurerna:


De hette Magic Diaper Babies men jag och min kompis kallade dem bara för "ändra-färg-blöjor" eftersom det var det de gjorde! Vi brukade lägga in dem i frysen ett tag och då blev blöjorna antingen rosa eller blå. Jättefånigt när jag tänker på det nu, det hade ju varit roligare om de kunde bli en massa olika färger! Är det några av mina läsare som också hade såna här figurer när ni var små? ^__^

Sandaler med djurfotavtryck!

Ashiato är träsandaler för barn som från ovansidan ser ut som traditionella japanska geta-sandaler men som på undersidan har olika djurfotavtryck!


De på bilden är hund, gecko-ödla, apa och dinosaurie!De är ju väldigt söta men jag undrar hur bekväma de är att gå i egentligen? Lite hårt att gå runt på två träbitar kanske? :P

Min Hello Kitty-samling del 28 ♥

I kategorin Min Hello Kitty-samling visar jag upp alla mina saker med Hello Kitty och andra Sanrio-figurer. Den nyaste saken jag har nu är den här fina PEZ-figuren!


Jag föll direkt för den söta rosetten med en döskalle på ^__^ Ett par andra Hello Kitty-PEZ jag har kan ni se här och här men den här nya tycker jag är mycket finare än båda de två!

Pizza-lampor!

Felicia's blogg I like monsters visade hon upp de här fina pizzalamporna från Modcloth och de var så coola så jag också ville blogga om dem! :)

Jag älskar de verkligen! Tänk vad mysigt att ha dem hängande i sitt kök en mörk höstkväll :)

ChopChop Asian Express!

När vi var i Eskilstuna så åt vi en gång mat från ett ganska nytt ställe som heter ChopChop, som har asiatisk mat! Vi tog varsin 3-rätters och så valde vi 6 olika sorter plus vårrullar. Det var sjukt mycket mat så den räckte till lunch dagen efter också! :P

Det var jättegott! Som synd är så finns de än så länge bara i Eskilstuna men på hemsidan står det att de vill öppna fler restauranger runtom i Sverige så jag hoppas att en öppnas här i Uppsala! :)

Mmm!

(Bilden är hittad nånstans på Tumblr.)


Hörlurar med öron!

Jag fick ett nyhetsbrev från Hot Topic och där fanns den här bilden med:

Öronen är väldigt söta men det är nog lite för mycket, till och med för mig :P

Snyggaste cykeln!

När jag var i Eskilstuna så åkte vi ut och åt lunch på ett ställe som heter Mary's café och där stod den här snygga cykeln!

På ramen står det ReCykles.se och det är en sida där man kan hitta renoverade cyklar i snygga färger! Cafét var förresten jättemysigt, vi satt ute i trädgården under ett fruktträd och bredvid en stor vinbärsbuske ^_^

Söta muggar!

Jag har ju redan en jättefin mugg med Hello Kitty på men jag skulle vilja ha de här två också!



Båda hittade jag hos Artbox!

Candy Factory! ♥

(Bildkälla)

Söta Haloumi!

För några dagar sedan var jag och hälsade på katterna och då hade Haloumi hittat en ny favoritplats att ligga på, nämligen uppe på hatthyllan i hallen! Så här söt var hon när jag skulle fota henne men hon istället ville att jag skulle klappa henne :)


Både hon och Prim jamar väldigt mycket när de vill något, typ bli klappade, leka eller ha mat! ^_^

Supersöta plåster!

Idag cyklade jag och min kille iväg till en konstig affär som heter Mix Mix, de har typ allt där. Jag köpte några klistermärken och två små paket plåster som ser ut så här:


Visst är de fina? :)

Blueberry Toaster Tarts!

Förut bloggade jag om Hello Kitty-Pop Tarts och även vanliga Toaster Tarts som jag såg på City Gross nån gång när jag var där. Men jag köpte aldrig några då men här om veckan så köpte jag ett paket med blåbärssmak! :)


De ligger förpackade två och två och är ungefär 10 cm långa. Man värmer dem i brödrosten på svagaste värmen, fast det går visst att värma dem i micron också. De var rätt goda faktiskt! Men väldigt söta! Att äta dem till frukost tycker jag inte är så gott men att ta en till fikat funkar ju bra :) Har ni testat Pop Tarts eller Toaster Tarts? Gillade ni dem?



RSS 2.0