Roliga kläder från Candy Stripper

När jag någon gång lyckas ta mig till Japan så är affären Candy Stripper ett absolut måste att besöka!

Jag gillar det verkligen. Lite söta, roliga och konstiga kläder helt enkelt! Vad tycker ni om dem? :)

Fruxo-tallrik!

Den här tallriken är ny hemma hos mig och min kille.

Fin va?

Shhhushi

Via

Retro Cute

Jag håller på och letar efter en bra varm mössa men det är nog något av det svåraste jag gjort. Alla fina jag hittar är för tunna, jag är så frusen av mig så jag måste hitta en med fleecefoder på insidan. De här två tyckte jag var helt underbara men jag tror inte de har fleece innuti.

De är från Stadium. Fast de är iofs lite väl dyra, 399 kronor styck! :O Sen tror jag inte att de är så varma som jag skulle vilja att de var. Jag får så himla ont i öronen och huvudet om jag har för tunn mössa.

Ni kanske har nåt tips på var man kan hitta bra mössor?

Tre fina plagg

De här kläderna kommer från en finsk butik som heter Seppälä som jag hittade genom Hel-Looks.

Pastelligt och fint, eller hur? ^_^

Färger!

Jag hittade det här kollaget på den här Tumblr-bloggen och gillade det verkligen. Så fina grejer :)

Jag gillar att klä mig ganska färgglatt men nu på vintern gillar jag det inte lika mycket, det är knäppt egentligen. Man borde ju klä sig ännu mer ljust och färgglatt nu när det är så mörkt, men jag känner verkligen inte för det just nu. Hur är ni? Klär ni er mörkare på vintern än på sommaren?

Miso-soppa!

Förut tyckte jag inte om miso-soppa, jag förstår faktiskt inte varför för det är ju jättegott! Jag och sambon har letat efter nån bra miso-mix i flera asiatiska affärer men hittade ingen bra förrän vi var och handlade sushi på Yukikos Sushi i Sommarro här i Uppsala!

När man gör soppan så är det en påse med torkad lök, alger och tofu som man häller i en skål och sen en påse med nån sorts halvflytande buljong eller vad det är. Sen behövs bara hett vatten så är det klart och väldigt gott :)

1:a december!

Äntligen är det december och jag får börja lyssna på julmusik! :P Julpyntat hemma har vi redan gjort, inte så mycket men med adventsljusstake, julköksgardin och julstjärna i alla fall. Och idag börjar julkalendern på Svt också, det blir kul hoppas jag!


Vi ska kolla på Sunes jul också, min kille har inte sett det sedan han var liten, det är enligt mig den bästa julkalendern någonsin! Julfilmer finns det en del bra också, typ Elf, Grinchen och Ensam hemma. Jag har också filmen som är på bilden här, men den har jag inte sett än.

Har ni några fler tips på bra julfilmer? :)RSS 2.0