Söta saker från Chicki!

De här söta sakerna finns på en engelsk webshop som heter Chicki!

De har en massa sött och de fraktar till Sverige! ^^

Hello Kitty kexpinnar!

Jag har ju skrivit om Pocky ett par gånger och nu när jag satt och surfade runt lite så hittade jag de här:

Pocky-kopior! ^^ Märket heter Kabaya och finns att köpa på till exempel Play-Asia och Ebay. Den översta förpackningen är så himla fin! Jag undrar om de smakar lika som Pocky?

Ice Cream Cones!

Jag fick ett tips från Nea som har bloggen Lillskiit om att Lindex barnavdelning just nu har smycken i form av sötsaker! Så igår gick jag dit och fyndade de här örhängena för 20 spänn! :D

Hur söta som helst, eller hur? De hade även örhängen och halsband med tårtbitar på ^__^

Popples! ♥

Popples är ett gäng teddybjörnsliknande figurer i glada färger och med långa svansar med en boll längst ut. De har även som en säck på ryggen som de kan krypa in i och när de gör det så kan de hoppa och studsa runt som små bollar! De kan även förvara saker i "ryggsäcken".

Popples skapades på 1980-talet och fanns som serietidning, tv-serie och som leksaker! Jag hade en Popples-video när jag var liten och den var jätterolig! Här är det engelska introt till serien!

Jag har också två Popples-leksaker! En som är en cirka 20 cm högt gosedjur och en liten "pocket Popple"!

Den gröna heter Putter och den rosa heter Prize! Den lilla bilden har jag lånat härifrån för jag kunde inte hitta min, den ligger nånstans i förrådet!

Kollade ni på Popples när ni var små? Och hade ni några Popples-leksaker? ^^

Telephone

Det känns som att nästan alla redan har bloggat om Lady Gaga's senaste musikvideo men jag älskar den så mycket så jag måste också blogga om den! Det är förstås låten Telephone jag menar, den som Lady Gaga och Beyoncé sjunger tillsammans och som har en grym musikvideo regisserad av Jonas Åkerlund. Han har förövrigt gjort en av mina absoluta favoritfilmer, nämligen Spun!

Jag tog lite skärmbilder på videon bara för att den är så snygg! Jag gillar verkligen den här videon och jag tycker att det är rätt kul att den provocerar så många... Lite naket eller lättklätt är väl inget farligt? Eller att det är två tjejer som kysser varandra, vilket upprörde kristna i Usa, det är ju hemskt att folk reagerar så. Liksom vilket århundrade lever de i? Och sedan att de faktiskt mördar folk i videon, ja herregud sånt kan man ju inte visa på tv! Speciellt inte i Usa, världens fredligaste land. Men men...

Jag tycker att videon är fantastisk och både Lady Gaga och Beyoncé är skitsnygga och coola! Och Beyoncé är förresten sjukt snygg i kort lugg!

Pocky Choco Banana!

Idag var jag iväg och postade ett linne jag sålt i min bloggshop och när jag var klar med det gick jag in på Kina Li! Det är en liten asiatisk livsmedelsaffär som ligger vid Vaksala torg här i Uppsala. Jag köpte ett paket Pocky med choklad/banan-smak! Pocky är kexpinnar med överdrag i olika smaker!

De var jättegoda! Förut har jag smakat de vanliga med chokladsmak och de med jordgubbssmak, men de här är mina nya favoriter! ^__^ Vilken är din favorit-Pocky?

Hello Kitty på insidan...

Konstnären Jason Freeny har gjort en bild av hur Hello Kitty ser ut inuti! Ganska kul och morbid idé!

Han har även gjort likande bilder fast med Lego-gubbar och ballong-hundar! ^^

Tårta!

I inlägget jag gjorde när jag fyllde år så la jag upp en bild på en prinsesstårta som jag hade gjort och nu hittade jag en bild på en annan tårta jag gjorde en gång. Jag tyckte den var så söt så jag måste visa den :P

Den här gjorde jag när min lillebror fyllde 18 år, för 6 år sedan! Prinsesstårtan gjorde jag när min storebror fyllde 24 år och det var 9 år sedan. Det är rätt kul att göra egna tårtor! Fast de senaste åren har jag mest bakat kladdkaka och muffins. Gillar ni att baka? Vilken är bakfavoriten i så fall? En sak som det var längesedan jag gjorde var chokladbollar, det måste jag göra snart!

Söta strumpor från Topshop!

Förut visade jag ju upp några fina strumpor som jag köpt på Topshop och nu tänkte jag visa några fler som jag hittade på deras hemsida precis!

De är så fina! Helst skulle jag vilja ha de med cupcakes, igelkottar och rådjur. Det är synd att Topshop inte finns i Uppsala, men hoppas att de kommer öppna här någon gång i framtiden i alla fall! ^^ Vilka av strumporna skulle du helst vilja ha?

Pop Rocks!

Igår skrev jag om Hello Kitty-klubban som man dippar i poppande godis och idag tänkte jag fortsätta på det temat och skriva om just sånt godis! Pop Rocks är det kändaste märket men det finns en massa andra också, men då heter de typ Popping Candy eller nåt sånt istället. Fast jag kallar alla för Pop Rocks! :P Grejen med det här godiset är att när man stoppar in dem i munnen så smäller de och knastrar!

Anledningen till att de smäller är för att det är kolsyra i dem och när de kommer i kontakt med saliven så blir det en liten explosion! ^^ Pop Rocks började säljas i Usa på slutet av 1970-talet men i början på 1980-talet förbjöds godiset på grund av en myt om att om man åt Pop Rocks och drack Cola samtidigt så exploderade magen på en! Detta var ju bara en myt och det finns inga bevis för att Pop Rocks skulle vara farligt, så efter ett tag fick det säljas igen.

Jag älskar det här godiset, men tyvärr är det rätt svårt att få tag i det, men ibland hittar man det i nån liten kiosk! Har ni smakat Pop Rocks? Gillar ni det lika mycket som jag gör? ^^

Vacuum

Den här låten hatade jag när den kom men nu tycker jag att den är rolig att lyssna på :P Jag har en mapp på datorn som heter "Roliga grejer" och där har jag olika låtar som inte direkt är bra på riktigt men som är himla kul att lyssna på ibland ändå! Där finns också Dr. Alban - Tio små moppepojkar, Freestyle - Rider Omkring och Wesley Willis - Rock N Roll McDonald's.

Good ol' Sailor Beer!

Idag hittade jag en ny rolig ölSystembolaget! Sailor heter den och kommer i PET-flaska med 1 kronas pant. Jag lade ner en i korgen direkt när jag såg den, finaste flaskan ju! Jag gillar ju ankare :P

Jag har ännu inte smakat den men det är en ljus lager så vad kan gå fel liksom! Det här blir förresten kvällens sista inlägg för snart kommer några kompisar över.

Jag önskar mina läsare en mysig fredagskväll! ^__^

Nätshopping

Jag handlar ju ofta på nätet, det är nästan så att jag föredrar det mot att gå runt i affärerna bara för att det är så enkelt och för att man inte behöver passa några öppettider eller så. Det här videoklippet från EU-kommissionen handlar om just nätshopping och det var lite roligt faktiskt!


Med klippet vill man informera om att man har samma rättigheter när man nätshoppar som man har när man är i en riktig butik, till exempel rätten att lämna tillbaka varan om man ångrat sig eller om den är trasig. Jag tycker klippet verkligen visar hur befriande det är att kunna shoppa på nätet, man kan liksom sitta i pyjamas och äta frukost samtidigt som man klickar hem lite fina kläder eller prylar! :D

Brukar ni shoppa mycket på nätet? Eller föredrar ni att handla i en riktig butik?

Hello Kitty Power Dips!

Häromdagen köpte jag den här klubban i en kiosk, det är en sån där som man dippar i godisbitarna i påsen och när man får in de bitarna i munnen så poppar dem! Pop Rocks med andra ord :D

Påsen var så söt så jag kunde ju inte låta bli att köpa den! :P Dessutom älskar jag pop rocks!

Min Blythe-sminkväska! ♥

För snart fem år sedan köpte jag min söta sminkväska med två Blythe-dockor på från Miss Smith, fast inte i hennes shop utan på Tradera!

Jag är verkligen nöjd med den! Fast allt smink får inte plats i den så klart men det viktigaste som man behöver under dagen får plats. Visst är Blythe-dockorna söta?

Cream Soda!

I inlägget om Moo Moo White nämnde jag ju cream soda och att jag skulle köpa en och smaka, så nu har jag gjort det! På våran Ica säljer de en som heter White Rock Cream Soda.

Namnet cream soda kommer från "ice cream soda" och enligt tradition brukade läsken serveras med glass i sig. Själva läsken har smak av vanilj. Jag tyckte tyvärr inte att den var speciellt god! Den gick att dricka men mer än så var det inte. Dock tycker jag om Vanilla Coke ganska mycket! ^^

Zombie Stomper Flats!

Förut bloggade jag om de coola zombie-klackskorna från Shock som jag verkligen skulle vilja ha om jag kunde gå i klackskor. Men nu har de fått in samma sko fast i ballerinamodell!

De blå skorna med rosor på som finns i samma inlägg och regnbågszebra-skorna som jag bloggade om här finns också som ballerinaskor!

Jag tycker mest om zombieskorna! Fast jag är lite rädd för såna här platta skor för jag har så stora fötter och är dessutom plattfot så risken finns att mina fötter ser ännu större och plattare ut i de här skorna. Men jag ska i alla fall prova dem om de finns inne nästa gång jag är på Shock! Har någon av mina läsare samma problem som mig med såna här skor? :P

MAC Viva Glam Gaga

Lady Gaga och Cyndi Lauper har båda gjort varsitt läppstift i MAC's Viva Glam-serie. När man köper något av läppstiften så bidrar man till insamlingen av pengar för att hjälpa människor med aids. Läs lite mer om det här!

Lady Gaga's läppstift är jättesnyggt! Det andra är iofs också fint men jag gillar inte rött så jag skulle inte köpa det :P Läppstiften kostar 14 dollar styck, vilken motsvarar ungefär 100 svenska kronor! Klicka här för att komma till MAC's hemsida där läppstiften finns!

Sex and the City 2!

Jag älskar verkligen Sex and the City och har hela serien på dvd i en sån här söt skokartong. Jag fick den av Sebbe i julklapp eller när jag fyllde år för några år sedan! Fast jag har fortfarande inte köpt filmen, det måste jag göra! Snart kommer dessutom uppföljaren, den har premiär den 28:e maj! :D

Gillar ni Sex and the City? Ska ni se tvåan på bio? Det ska i alla fall jag göra! :D

Grrrr!

Jag skrev ju förut om rompers eller jumpsuits/byxdress som de kallas ibland och nu har jag hittat två stycken på H&M!

Den i leopard är ju helt klart snyggast enligt mig! Det blir kul att prova dem när de kommer in i butiken, jag har nog aldrig provat en sån förut! Hoppas den är lika snygg på som den är på bild! ^__^

Tre söta vårskor!

De här söta skorna skulle jag vilja ha i vår!

Alla tre finns på Skopunkten! De två översta kostar 199 kronor styck och den nedre kostar 249 kronor.

Hello Kitty-vin!

Jag fick ett tips med en länk från en läsare, som kallade sig Gizmo, om att det finns Hello Kitty-vin! Jag kollade upp det och hittade mer information och lite fina bilder på flaskorna! ^^

 

Vinet tillverkas i Italien på en vingård som heter Tenimenti Castelrotti. De två översta flaskorna med Hello Kitty Devil/Angel-design är rött och vitt vin. Den undre flaskan med ett hjärta på flaskhalsen är ett sötare mousserande dessertvin som heter Hello Kitty Sweet Pink och den svarta flaskan är ett mousserande rosévin! Vinerna säljs just nu i Usa, Ryssland och Singapore. Enligt nyhetssidan E24 har Systembolaget inte ens tagit in dem i sitt beställningssortiment, men jag hoppas att de kommer att ta in det! En flaska kostar runt 30 dollar, förutom dessertvinet som kostar 20 dollar. 

Skulle du köpa Hello Kitty-vin om det fanns på Systembolaget?

Fanta Moo Moo White!

I februari i år släppte Coca-Cola Company en ny sorts Fanta i Japan. Den heter Moo Moo White och är en kolsyrad mjölkbaserad dricka med kalcium i och med 0 kalorier. Det låter väldigt konstigt och inte så gott tycker jag.

Här, här och här står det lite mer om drickan. Det finns också lite kommentarer från folk som smakat den och de flesta verkar inte tycka om den. De säger att den smakar lite som cream soda men äckligare. Jag har bara smakat det en gång men jag tror att den var rätt god... Ska nog köpa en i veckan och smaka ordentligt! Moo Moo White skulle jag vilja smaka, skulle du? ^^

Colors!

Källa


Prim!

Idag låg Prim under samma filt som Sebbe i soffan och när han lyfte på filten och tittade så låg hon och lipade! Så himla söt!

Katter är bra konstiga ibland ^__^

Min Hello Kitty-samling del 7 ♥

De här söta tygmärkena har jag köpt på H&M's barnavdelning!

Jag har två till men de har jag strukit fast på ett par skor! Vill du se hur det blev så kan du klicka här!

Batcat? Catman?

Haha, hur söt är inte den här bilden? (Bildkälla)

Söt Hello Kitty väckarklocka!

Den här söta väckarklockan vill jag ha! Den jag har nu är en helt vanlig jättetråkig och ful väckarklocka... Så den här vore ju mycket bättre!

Hello Kitty och jordgubbar är två saker som jag verkligen tycker om och i kombination blir det ju dubbelt så sött! Den finns i Ebay-affären Cute Fashion Shop!

Tror ni det är lättare att vakna om man har en söt väckarklocka? :P

Fairy Decora!

Jag hittade de här söta bilderna på Tokyo New Tribe!

Så himla söt stil! Läs mer om den här! Jag har även bloggat om en snarlik (eller kanske det är samma...?) stil tidigare, det kan du se här! ^^

Hello Kitty-läsk!

I Japan finns en läsksort som heter Ramune (ラムネ), ordet härstammar från uttalet av engelskans ord lemonade. Den finns i många olika smaker men originalsmaken är citron/lime. De har även Hello Kitty-läsk! På sidan Asian Food Grocer hittade jag en med originalsmak och en med jordgubbssmak!

En rolig sak med Ramune-flaskorna är att de har en speciell design på flaskhalsen och är förslutna med en glaskula! För att öppna dem så måste man använda en liten plastgrej som följer med flaskan, man sätter den ovanpå kulan och trycker neråt så att kulan åker ner i flaskan! Tydligen så kan det vara lite knepigt första gången man gör det. Kulan ligger kvar i flaskan medans man dricker, men man får se till att den inte åker mot öppningen och stoppar läsken från att komma ut! Det låter som att det är ungefär som såna flaskor man har till råttor och kaniner! :P Här finns en beskrivning med bilder på hur man öppnar flaskan! ^_^

Being Cute Is Not A Crime

Det här söta linnet med tillhörande shorts hittade jag i H&M-katalogen jag fick hem igår!

Jag vill verkligen ha dem, så jag ska hålla utkik i butiken... På webshoppen står det att leveransen om man beställer dem är i början av juni :O Det står dessutom att det är en pyjamas, men jag skulle använda den när som helst. Tänk vad skönt att ha på sig dem en varm sommardag! ^^

Hello Kitty Dress-Me!

Sanrio's webshop kan man köpa en jättesöt Hello Kitty-mjukis som man kan byta kläder ! Det finns några olika outfits man kan köpa till henne för att variera sig ^^

Jag gillar mest den i mitten! Tänk vad kul det hade varit att ha en sån när man var liten! Fast det blir ganska dyrt om man vill ha flera olika kläder till henne, själva mjukisen kostar 14 dollar, outfiten i mitten kostar 24 dollar och den längst ner kostar 19,50 dollar. Sedan så finns det en bröllopsoutfit också som kostar 25 dollar. Så om man vill ha allihop så skulle det gå på 82,50 dollar vilket motsvarar ungefär 585 kronor.

Världens mest onyttiga macka?

Idag provade jag ett mellanmål som är populärt i Usa, mest bland barn antar jag, nämligen en macka som kallas Fluffernutter! Den består av två skivor vitt bröd där man brett på marshmallow creme på den ena och jordnötssmör på den andra, sedan sätter man ihop dem!

En ganska konstig kombination eller vad tycker ni? De första tuggorna var helt okej, men efter några fler så var det inte så gott. En macka med bara marshmallow creme vore nog godare tycker jag! :P Fluffernuttern har fått sitt namn efter märket Marshmallow Fluff, som jag förut bloggade om här!

DoDo Style!

YesStyle kan man köpa kläder från olika asiatiska märken. De har tjejkläder, killkläder, barnkläder, accessoarer, skor, väskor, smink och smycken. Jag hittade lite söta plagg som kommer från det Sydkoreanska märket DoDo Style!

YesStyle fraktar internationellt och om man handlar för minst 150 dollar så är express-frakten gratis. När jag är lite rikare ska jag beställa därifrån :P Dessutom har de alltid så söta bilder där de visar upp plaggen, det gör ju att det blir roligare att surfa runt på sidan! ^^

Besöksrekord!

Igår när mitt inägg med Familjen Flinta-burkarna låg på startsidan till Blogg.se så blev det besöksrekord på min blogg, så tack Karin för att du lade det där! :D

Jag har aldrig haft så många besökare på samma dag förut! Det är jättekul att så många mindes burkarna och ville kommentera. Jag vill också passa på att säga välkomna till er som är nya! ^__^

Fortune Chopsticks!

Jag och min kille brukar alltid äta med pinnar när vi äter wok och annan asiatisk mat så vi har en hel del ätpinnar här hemma. När jag bloggade om mina Hello Kitty-currynudlar förut så visade jag i samma inlägg upp mina hjärtformade ätpinnar från Lagerhaus. Men jag har 5 par andra jättefina färgglada pinnar också!

De har små fortunecookie-meddelanden på sig ^^ Jag köpte dem på H&M för säkert 5 år sedan eftersom de är så sjukt fina och glada! :D Brukar ni äta med pinnar nån gång?

Familjen Flinta-läsk!

Idag när jag var och hälsade på hemma hos min mormor och morfar så hittade vi några lådor på vinden som innehöll leksaker och annat kul från när jag var liten. Där fanns till exempel min lilla samling av läskburkar med Familjen Flinta på! Varje burk har två motiv och de ser ut såhär:

Visst är de fina? De är 16 år gamla :O 1994 såldes nämligen de här läskedryckerna, de hade smak av passionsfrukt och var jättegoda, men det bästa med dem var ju att de var så fina och roliga att samla på! Tyvärr så fattas Fred och Pebbles så jag får ta och hålla utkik efter dem från och med nu, måste ju ha en komplett samling! :D
På burken kan man läsa "Stenkul att samla på!", "Den är yabba-dabba-doo!" och "Serveras stenkall!" ^__^

Gloomy Bear!

Gloomy Bear är en våldsam söt björn som är skapad av den japanska grafiska designern Mori Chack. Han skapade Gloomy Bear som en motsats till Hello Kitty och Disney's söta djurfigurer för han anser att människor och djur inte är kompatibla med varandra!

storyn bakom den 2 meter långa våldsamma björnen är att när Gloomy var liten blev han övergiven men räddades av en pojke vid namn Pitty. I början var Gloomy gullig och kelig men allt eftersom han växer blir han vildare och vildare och till slut attackerar han Pitty! Så blodet Gloomy har runt munnen och på klorna är från när han bitit och rivit honom.

De här två har jag köpt på Ebay! Den rosa är cirka 18 cm hög och den blå är cirka 28 cm hög. Tycker ni om Gloomy Bear?


Firefox Personas!

Ni som använder webläsaren Firefox kan hämta ett roligt tillägg som heter Personas, som gör att man kan ha ett mer personligt utseende på sina fönster.

Om man har senaste versionen av Firefox (3.6) så är det bara att gå in här och välja! Om man har en äldre version så får man gå in på Verktyg i menyraden i Firefox och sedan klicka på Tillägg. Där klickar man på Hämta tillägg och så skriver man personas i sökrutan, klickar på Lägg till i Firefox. När det är installerat och man startat om webläsaren så är det bara att surfa runt i galleriet och välja det tema man gillar! Jag valde ett som heter Mmm Smells Good och som ser ut såhär:

Det finns teman med Hello Kitty, The Simpsons, Twilight och en massa fler! Jag tror till och med att man kan göra egna själv också. En annan favorit förutom den jag använder nu är Fresh Strawberries! Jag älskar jordgubbar :D Använder ni nåt Personas-tema?

Hello Kitty High-Tops!

På webshopen A Cute Shop kan man köpa en massa fina Hello Kitty-saker och idag hittade jag de här snygga skorna!

Jag skulle vekligen vilja ha dem men den största storleken de har är 37 så det är ju en omöjlighet ,eftersom jag har storlek 41 >__< Jag önskar att jag hade mindre fötter för jag hittar alltid fina skor i små storlekar!

I Want A Romper!

I vår skulle jag verkligen vilja ha en kort byxdress, eller romper suit som det heter på engelska!

Den undre bilden fixade jag på Polyvore, vill du se köpställen så klicka här!

Snickers-kakor!

Igår bakade jag Snickers-kakor, det är jättegott och jättelätt att göra! Därför tänkte jag dela med mig av receptet ifall någon vill prova ^__^

 

De här kakorna har jag gjort ända sedan jag var liten och de är lika goda fortfarande! :D

Jag längtar efter våren!


Min Hello Kitty-samling del 6 ♥

Cinnamoroll är en relativt ny Sanrio-karaktär, han skapades nämligen år 2002 den 6:e mars så han fyllde precis 8 år! Cinnamoroll är hur söt som helst och jag har tidigare visat min plånbok och väska med honom här. Den här lilla matlådan som jag tänkte visa idag har jag bloggat om tidigare här, men jag ville visa en bättre bild på den bara för att den är så söt!

Den är som sagt liten, cirka 15 centimeter bred, så det får egentligen inte plats så mycket mat i den. Men en liten portion får i alla fall plats! Jag har köpt den på Ebay för ungefär 140 kronor med frakt. ^__^

Fyra söta t-shirts!

Hot Topic i Usa säljer en del Hello Kitty och Sanrio-grejer och på deras hemsida hittade jag de här fyra som är så himla fina!

Helst skulle jag vilja ha den svarta som det står Hello på och den med Badtz-Maru på! :D Synd att Hot Topic inte finns i Sverige, det hade ju varit jättekul! Man kan beställa från deras hemsida hit men frakten är väldigt dyr, ibland till och med så att man betalar mer för frakten än för kläderna >__<

Godis-tatueringar!

Här kommer lite snygga (och goda :P) tatueringar som jag hittade när jag googlade candy tattoo och cupcake tattoo! :D

Färgglatt och fint tycker jag! Eller vad tycker ni? ^__^

Musiktips!

Jag tänkte tipsa om en bra artist som jag hittade av en slump imorse, nämligen AquaAerobika! Det är elektronisk musik från Ryssland, man kan läsa lite mer om detta här!

Jag tycker att den här musiken var riktigt bra! Som synd är så har jag inte hittat någonstans där man kan köpa eller ladda ner musiken, men man kan lyssna på den på hennes MySpace!

Mina favvostrumpor! ♥

Jag fick ju en scanner förut och det är så himla kul att använda den, jag scannar allt jag kan komma på! Därför tänke jag visa mina finaste strumpor! :D

Alla fyra har jag köpt på Topshop förut, de brukar alltid ha en massa roliga strumpor ^__^

Nya önske-tees!

UniqueRebelism skrev idag om att 80stees fått in jättefina t-shirts med Disney-motiv och när jag såg dem blev jag grymt sugen på att köpa nya t-shirts! Här är mina 6 nuvarande favoriter på önskelistan:

80stees är en av mina absoluta favoritsidor för shopping på nätet! :D

En rolig tatuering!

Hittade den här bilden på BMEzine.com och var tvungen att låna den! Är det någon mer än jag som brukade läsa eller se på Wuzzlarna när ni var små?

Jag tror jag hade två böcker med dem och jag tyckte att de var jätteroliga. Varje figur är en blandning av två djur, jag minns inte namnet på alla men den blå på bilden hette Flonin (flodhäst och kanin) och den turkosa hette Sälg (säl och älg)! ^___^



RSS 2.0