Mumin!

Igår åkte jag och min kille Eckerölinjen, den går till Åland och tillbaka så det tar bara några timmar. Vi åt god brunch-buffé på båten och sedan handlade vi lite i taxfreen, satt ute på däck i solen och hade det mysigt :) När båten kom fram till Åland så gick vi av en stund och där fanns en liten butik som vi gick in i. Jag köpte den här fina läsken och två godisklubbor med Mumin-trollet på!


När jag var liten och var på Åland så kommer jag ihåg att det fanns Smurf-läsk! Den var god och hade en Smurf på kapsylen ^__^

Hello Kitty tvålpumpar!

De här fina tvålpumparna hittade jag på den här söta Tumblr-bloggen!


Hur fina som helst, eller hur? ^^

Powerpuff Girls ice cream!

En sån här glass skulle jag vilja ha idag :)

Jag har tidigare visat en jättefin bild på en massa andra fina glassar, de kan ni se här! ^_^

Spongebob och Scooby Doo på skallen!

Jag satt och surfade runt på lite olika klädsidor och då hittade jag den här kepsen och mössan på TeesForAll :)



Så himla fina! Jag vill verkligen ha mössan och om jag hade passat i keps hade jag velat ha den med! Visst var de fina? :)

Musiktips! Den svenska björnstammen!

Jag tänkte ge ett jättebra musiktips, en grupp som heter Den svenska björnstammen! De gör någon sorts electropop och de är riktigt bra! Mina favvolåtar just nu är dessa:



Fast alla deras låtar är faktiskt bra. De finns på Spotify också. Jag hörde dem första gången för ett par dagar sedan efter att ha läst om dem i Grim Nyberg's blogg! Och där fick ni ett bloggtips också förresten! :)

Smurfiga badlakan!

Jag hittade just två fina badlakan på Ellos.se som jag inte skulle tacka nej till ^^



Fast jag har redan det finaste badlakanet så jag behöver inget nytt :P Jag har bloggat om det förut, det kan ni se här om ni vill!

Sköldpadda ♥ Jordgubbe


Så himla söt! ^__^


Ny bikini!

Jag behövde verkligen köpa en ny bikini så jag beställde en sån här från Ellos! Fast färgerna på bilderna ser lite konstiga ut jämfört med hur de ser ut på riktigt...


Den är iallafall jättesnygg och passade jättebra! Känns skönt att ha det avklarat för annars brukar det ta jättelång tid för mig att hitta en snygg bikini. Hoppas bara att det blir varmt igen snart så man kan bada! ^^

Converse x Super Mario Bros.

De här specialdesignade skorna är ett samarbete mellan Converse och Nintendo. De övre skulle jag verkligen vilja ha, de är så coola!

Jag lånade bilderna härifrån. Men de verkar bli svåra att få tag i för enligt den sidan så kommer de bara att släppas i Japan och förmodligen i begränsad upplaga.

Svampbob-bikini!

Den här fina bikinin hittade jag på eBay för några dagar sedan!

Synd att den är så dyr bara! Men visst var den fin? ^^

Banana split milkshake!

Jag måste tipsa om en supergod milkshake som finns på Max just nu, nämligen banana split lyxshake! Jag drack en sån igår och den var så himla god!


Jag måste dit igen snart och köpa en till :) Fast den var rätt dyr, 32 kronor får man betala, men det är den värd. Jag älskar verkligen kombinationen glass/banan/choklad! Har ni testat den? Eller nån av de andra lyxshakarna?

Hold on!

Jag hittade den här söta bilden på Reddit idag :)

Visst var den gullig? ^^

Touch me! Dekoration för hemknappen!

De här fina små klistermärkena hittade jag på Strapya-World. Man sätter dem på hemknappen på sin iPhone, iPad eller iPod! De finns med lite olika motiv men jag gillade de här som ser ut som donuts bäst! :)

Jag funderar på att köpa dem. Om jag gör det så kanske jag samtidigt passar på att fixa en liten guide till hur man handlar på Strapya, inte för att det är så krångligt men det kanske kan vara bra för nån som aldrig handlat där förut ^^

Pingvinstång Sur Smultron!

Den här pingvinstången är riktigt god! Jag tror den är ganska ny och den smakar smultron och är lite småsur :)

Annars är min favorit Häxvrål!

Min Hello Kitty-samling del 27 ♥

Igår när jag var in på en kiosk på stan för att köpa lite godis så hittade jag den här lilla Hello Kitty-burken som innehöll lite godis och en överaskning!


Jag fick en rolig ring :) Fast den är inte lika fin som mina två andra Hello Kitty-ringar, de som jag visade här!

Dagens stil-inspiration!

Alla fyra bilderna kommer från DropTokyo!

Eyeko-beställning!

För jättelängesen bloggade jag om några produkter från Eyeko som jag ville köpa, men jag gjorde det inte förrän nu!

Det är en mascara, ett paket sminkborttagningsservetter och en tonad ansiktskräm :) Jag beställde från Eleven.se i förrgår och fick dem idag :)

Rilakkuma-matlådor!

Idag fick jag hem matlådorna som jag bloggade om här och som jag köpte på eBay! De är sjukt söta :D De är rätt små men den största är nog lagom för en lunch till mig och så kommer jag ha en av de små till att ha broccoli eller nån annan grönsak i :)


Jag köpte dem från den här säljaren från Hong Kong och de kostade med frakt inräknat cirka 185 kronor. Jag såg dem dock från början på Kawaii design men det är alltid billigare att köpa saker direkt från Asien så jag gjorde det istället. Och det tog bara 10 dagar att få hem dem! ^_^

Milky Bunny!

Nu var det ett tag sedan jag la upp en fin outfitbild i kategorin Inspiration så därför kommer en fin bild här:

Bilden är lånad från Cherry Pop!

En gungande hamster!

Den här bilden är så söt så jag nästan dör när jag ser den ^__^


Animal Print!

De här snygga påslakanseten såg jag i Rustas senaste reklamblad. Jag gillade speciellt den med leopardmönstret på :)


De kostar 99 kronor styck. Jag gillar djurmönstrade saker, en av mina gamla favoritkjolar är klassiskt leopardmönstrad och så har jag sytt om den så att den är jättekort :P

tokidoki Hoodie!

Den här skulle jag vilja ha!

Den finns hos JapanLA! :)

Hello Kitty silvertejp!

Silvertejp är ju en sån där sak som alltid är bra att ha, till exempel när man åker på festival, och vad vore bättre än att ha sån här fin tejp med Hello Kitty på då?!

Bilderna kommer härifrån! ^^



RSS 2.0