Hår hår hår...

Här är några bilder som jag hittade när jag surfade runt på Tumblr och som jag fastnade för. Allihopa har så himla fint hår! ^^

Jag är lite velig med mitt eget hår för jag vet inte vad jag ska ha för frisyr... Och snart måste jag ta bort den rosa färgen ur håret också för jag ska söka en massa jobb och förhoppningsvis få ett. Då är rosa hår förmodligen inte till nån hjälp tyvärr, vilket är jättetråkigt eftersom jag trivs bäst i färgstarkt hår. Men jag får köra på färgstarka kläder och accesoarer istället :DKommentarer
Skrivet av: Jenny

Tråkigt det där att man inte kan se ut som man vill =/

Hur gör du med dina piercings när de kommer till jobb?2010-08-13 @ 00:08:21
URL: http://fulanka.blogg.se/
Skrivet av: Silly

Har du haft långt hår? Det skulle jag vilja se dig i =)Ps. du har superfin frisyr nu också såklart! :D

2010-08-13 @ 10:27:13
URL: http://osthyvelsfru.blogspot.com
Skrivet av: Jessi Fox

wow vilken ball blogg!!!!!!!!!!haha jaaaaaaa precis innan den blev stor hos ungarna visades den på mtv sent på kvällen.. aldrig sett det??? :O

2010-08-13 @ 13:15:03
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Skrivet av: Jessi Fox

allright.. jag följer bara programmen på tv ;D som nu är barnvänliga..

2010-08-13 @ 13:34:53
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Skrivet av: Towe

Hon i mitten på nedre raden, svart kort, så kan du väl ha? Det kanske skulle passa dig! :D

2010-08-13 @ 13:44:52
URL: http://happycherry.blogg.se/
Skrivet av: Elina

Fy vad trist att man inte kan få se ut hur man vill.Det är inte lätt men jag försöker säga min pojkvän att man försämrar sina chanser att få ett jobb eftersom det finns många med fördomar etc, han har nämligen väldigt långt svart hår och ser ut som värsta djävulsdyrkaren. Men jag själv tycker det är jättefint och jag tror han inte bryr sig om alla som har något emot det vilket är bra.Och det där med håret, det är en svår historia.^^ Jag har för mig att du inte tyckte att du passade i långt hår och visade bilder där du faktiskt hade det. Jag minns att jag tyckte du var jättefin i det i alla fall. :3 Det är jättesvårt att bestämma sig, men det är otroligt fint med långt välvårdat hår. =)

2010-08-13 @ 13:45:05
Skrivet av: veronica

Trist att man ska behöva dömas för sitt utseende. Tänk vad mycket roligare det hade blivit om alla hade kunnat gå omkring som de egentligen ville.

Du har förresten fått ett litet bloggaward från mig =)Kram

2010-08-13 @ 14:04:45
URL: http://dreamingvera.blogg.se/
Skrivet av: Jaana

riktigt nice blogg måste jag säga :)

Btw så tycker jag att hon, längst upp i mitten hade hår som jag skulle vilja ha. Saknar mitt blonda nu...

2010-08-13 @ 14:08:14
URL: http://finskadamen.blogspot.com
Skrivet av: - Alexandra!

Det är så trist att så många bryr sig om hur man ser ut. Jag tycker det viktigaste är att man kan sköta sitt jobb på en professionellt sätt (alltså på rätt sätt) sen kvittar utseendet.

2010-08-13 @ 14:19:03
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Skrivet av: Biz

Åh jag älskar det rosa med korkskruvar! :D

Synd att du inte kan ha rosa längre, du passar i det... Vilken färg ska du ta då? :)

2010-08-13 @ 14:51:36
URL: http://pinkbiz.blogg.se/
Skrivet av: Annicat

Trean var jättefin! Det var lättare att ha det hår man ville när man gick i skolan. Där fanns det liksom inga regler för hur man skulle se ut för att ha en lika stor chans att lyckas som alla andra med "normalt" hår. Jag hade tuppkam i gymnasiet:D

2010-08-13 @ 15:10:34
URL: http://mangaandart.blogg.se/
Skrivet av: MillanenÄsh, tråkigt det där med hårfärg. Men jag vill ändå säga till dig att ens försöka få ett jobb, innan du tar bort färgen. Jag menar, c'moon det är 2010, alla triska tantter går snart i pension som tror att alla med tatueringar suttit i fängelse, du förstår vad jag menar? ;)

Själv är jag närvårdare, med tatueringar. Går med kapribyxor som gör att den ena syns, som råkar vara en dödsskalle.Det är ju tabu att ha tatueringar, piercingar, akrylnaglar osv inom t.ex. vårdbranchen, men ack så fel, de har många visst det.Och så, från ett ämne till ett annat, blir ju allt fler och fler jobbplatser rökfria, men ähh.. Man måste våga vara sig själv. Känner du dig självsäker i ditt rosa hår, kör med det.

2010-08-13 @ 17:41:52
Skrivet av: Sabina ❤

Det är dåligt att man inte kan få se ut hur man vill. Jag märkte själv att vissa betedde sig konstigt mot mig innan när jag hade knallrött hår och en ynka piercing ._.

2010-08-14 @ 00:04:09
URL: http://sweetfairyfloss.blogg.se/


  • Jag läser igenom alla kommentarer innan jag godkänner dem.
  • Jag gör inga designer.
  • Spam, elakheter eller kommentarer enbart i reklamsyfte godkänns inte. Inte heller kommentarer i stil med "Hej, vad händer?" och "Lägga till varandra på Bloglovin?" godkänns.
  • Men lägg gärna till min blogg på Bloglovin - och gillar jag din blogg så lägger jag till den!
^___^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0