Serie-tips!

Jag tänkte tipsa om en tv-serie som jag gillar, nämligen Supernatural! Jag har snart sett klart andra säsongen och det har visats fem säsonger hittills. Den sjätte börjar i slutet av september. I början tyckte jag inte att serien var så jättebra, även fast jag älskar allt övernaturligt, för jag tyckte den var lite fånig och jag gillade inte direkt karaktärerna. Men efter ett tag när jag "lärt känna" dem så tycker jag bara om dem mer och mer!

På bilden ser ni huvudpersonerna, som är bröderna Dean och Sam! De är spökjägare, fast de jagar inte bara spöken utan varulvar, demoner och andra onda varelser också. Jag läste två universitetskurser i etnologi förut och då fick vi läsa lite folklore och nu när jag kollar på Supernatural så har jag kännt igen flera mytologiska figurer och sägner, bland annat så var det med en trickster i ett avsnitt jag såg rätt nyligen!

Gillar du övernaturliga saker så borde du kolla på den här serien, om du inte redan gjort det förstås!
:DKommentarer
Skrivet av: Guchie

Älskar den serien!! :D Sen är ju han som spelar Sam med i Gilmore Girls som jag kan nöta dag ut och dag in hela tiden ^^ Åhh :D hihi.. Fast han som spelar Dean e ju bra yummie ^^,

2010-08-16 @ 16:11:36
URL: http://guchie.blogg.se/
Skrivet av: veronica

Absolut bra serie. 4 säsonger har jag lyckats plöja igenom hittills och ska ta tag i säsong 5 snart. Jensen Ackled (Dean) är ju bra het med =)

2010-08-16 @ 19:44:25
URL: http://dreamingvera.blogg.se/
Skrivet av: Dissy

Den serien är jätte bra, och den blir bara bättre, lite flummig kanske men bra ändå. Om du gillar den kan jag rekommendera en serie som heter Carnivale (om du inte redan sett den), den sändes bara i 2 s men är så bra!

2010-08-16 @ 20:24:49
URL: http://dissys.blogspot.com/
Skrivet av: R O R A . S E

Världens bästa serie. Någonsin.

2010-08-21 @ 22:54:24
URL: http://rora.se/
Skrivet av: Layla

Bästa serien! <3

2010-08-23 @ 12:36:30
URL: http://kittenneverland.blogspot.com/
Skrivet av: Anonym

Nice! :D Jag gillar också Supernatural, och känner han som gör trailerna/musiken till serien, han är svensk och spansk fast har bott i USA :)

2010-08-23 @ 13:18:20
Skrivet av: Sondris

Aww. Jag älskar supernatural ^^

2011-05-07 @ 13:31:33
URL: http://ailove.blogg.se/


  • Jag läser igenom alla kommentarer innan jag godkänner dem.
  • Jag gör inga designer.
  • Spam, elakheter eller kommentarer enbart i reklamsyfte godkänns inte. Inte heller kommentarer i stil med "Hej, vad händer?" och "Lägga till varandra på Bloglovin?" godkänns.
  • Men lägg gärna till min blogg på Bloglovin - och gillar jag din blogg så lägger jag till den!
^___^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0