Shoppingtips!

Jag har ju bloggat en hel del om snygga t-shirts från 80'sTees men alla kan ju inte handla därifrån eftersom det är från Usa, så man måste ju ha Visa-kort eller Paypal. Men nu finns en ny svensk sida som säljer såna snygga t-shirts! :D Sidan heter Tshirts.se och drivs av samma företag som har sidan Roliga Prylar!

Här ovan valde jag ut mina favoriter som jag skulle köpa om jag var miljonär :P På Tshirts.se så kan man betala med kort, internetbank eller med faktura... Och eftersom det är inom Sverige så är ju inte frakten så dyr heller! Jag tycker helt klart att detta är ett bra alternativ om man inte vill handla från Usa!



Kommentarer
Skrivet av: Stina

SV: Ooops ^^, hade glömt länka.. hade för mig de.. aja (^_^) .. nu gåre å klicka på bilden :D

2010-06-03 @ 19:07:53
URL: http://guchie.blogg.se/
Skrivet av: Annicat

Rätt dyra tröjor dock:S

2010-06-04 @ 00:39:45
URL: http://mangaandart.blogg.se/
Skrivet av: UNIQUE REBEL SVARAR

Ojsan hejsan, jag blir både glad och lessen! Så går det när man väntar för länge med att starta t-shirtföretag i Sverige (alltså jag), nu är det flera stycken andra som poppat upp istället! Fast det var ganska dyrt ändå, nästa 500 kr för vissa t-shirts... Fast å andra sidan 269 kr för de billigaste vilket de flesta jag beställer från 80stees brukar kosta...

2010-06-04 @ 10:03:58
URL: http://uniquerebelism.blogg.se/
Skrivet av: UNIQUE REBEL SVARAR

PS. jag kan iaf stolt säga att jag tror att jag haft ett finger eller fler med i produktionen att göra MLP Daddy i want a pony t-shirten och MLP-tshirten, bland annat! ;D DS.

2010-06-04 @ 10:09:43
URL: http://uniquerebelism.blogg.se/
Skrivet av: UNIQUE REBEL SVARAR

Sv: De t-shirtarna som jag nämnde är ju 80stees exclusive items, alltså de har gjort dem själva, sitter märke i ryggen. Och för ett tag sen, under en lång period, hade de inga MLP t-shirts alls, jag föreslog att de skulle fixa några, vilket de gjorde, sen så föreslog jag att de skulle göra t-shirts i samma stil som Famous Forever MLP t-shirts, eftersom det märket säljs bara i Storbrittanien och t-shirtarna är dessutom för korta, och så mailade jag förslag på snygga FF t-shirts med MLP, och sen kom de där du har i kollaget! :D Snacka om att ta vara på sina kunders önskemål! 80stees rules! :D

2010-06-04 @ 10:47:10
URL: http://uniquerebelism.blogg.se/
Skrivet av: rasmus

schyssta tshies

2010-06-09 @ 15:23:52
URL: http://www.betygsformeln.se


  • Jag läser igenom alla kommentarer innan jag godkänner dem.
  • Jag gör inga designer.
  • Spam, elakheter eller kommentarer enbart i reklamsyfte godkänns inte. Inte heller kommentarer i stil med "Hej, vad händer?" och "Lägga till varandra på Bloglovin?" godkänns.
  • Men lägg gärna till min blogg på Bloglovin - och gillar jag din blogg så lägger jag till den!
^___^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0