Tårta!

I inlägget jag gjorde när jag fyllde år så la jag upp en bild på en prinsesstårta som jag hade gjort och nu hittade jag en bild på en annan tårta jag gjorde en gång. Jag tyckte den var så söt så jag måste visa den :P

Den här gjorde jag när min lillebror fyllde 18 år, för 6 år sedan! Prinsesstårtan gjorde jag när min storebror fyllde 24 år och det var 9 år sedan. Det är rätt kul att göra egna tårtor! Fast de senaste åren har jag mest bakat kladdkaka och muffins. Gillar ni att baka? Vilken är bakfavoriten i så fall? En sak som det var längesedan jag gjorde var chokladbollar, det måste jag göra snart!



Kommentarer
Skrivet av: danni

hur gammal är du själv? ^-^

2010-03-28 @ 15:33:16
URL: http://autumnpromises.blogg.se/
Skrivet av: Loova

ja jag gillar att baka, förut förssökte jag göra en kitty tårta så tårtan var formad som hennes ansikte med öron och allt. Men ingen åt den tillslut, nu kör jag mer på cupcakes =)

2010-03-28 @ 16:33:58
URL: http://livetmedloova.blogg.se/
Skrivet av: Loova

sv: den såg lite konstig ut, jag ville inte ha grädde för att jag gillar inte de så mycket. Så jag använde vanilj kräm tror jag de var, så de såg verkligen inte gott ut. Jag skulle dock tagit vit marsipan omm jag hittade det.

2010-03-28 @ 16:39:20
URL: http://livetmedloova.blogg.se/
Skrivet av: Susanna

Oh verkar så mysigt med att baka, vill också göra det nån gång men blir aldrig av här hemma :(

2010-03-28 @ 19:36:06
URL: http://ryoustyle.blogg.se/
Skrivet av: - Alexandra!

Vilken fin! Jag ÄLSKAR att baka men gör det så sällan, blir oftast mycket och nästan ingen i familjen äter det. :( Det finns mycket jag gillar att baka, mest sånt som jag kan pula mycket med och sådant som gör en "magisk" omvandling i t.ex. ugnen. ;)



sv: Ja, det ska bli så spännande! :D

2010-03-30 @ 09:23:25
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Skrivet av: Julia

hejsan du jag hade e blogg som hete juliacondis.blogg.se med '' råkade '' av någon andlednign radera den asså snälla snälla vet du hur man Gör så att man får tillbaka den från ditt största ( fan ) ;< ;>

2010-11-01 @ 22:27:57
Skrivet av: Stina

Julia : Jag vet inte om det går att få tillbaka den men jag hittade den här infosidan där det kanske står nåt: http://info.blogg.se/2009/february/ny-version-av-bloggprogramvaran.html Det verkar som att man har en månad på sig innan bloggen tas bort på riktigt, så läs där så kanske det står hur man gör! ^_^

2010-11-02 @ 14:55:32
URL: http://obsessivecuteness.blogg.se/


  • Jag läser igenom alla kommentarer innan jag godkänner dem.
  • Jag gör inga designer.
  • Spam, elakheter eller kommentarer enbart i reklamsyfte godkänns inte. Inte heller kommentarer i stil med "Hej, vad händer?" och "Lägga till varandra på Bloglovin?" godkänns.
  • Men lägg gärna till min blogg på Bloglovin - och gillar jag din blogg så lägger jag till den!
^___^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0