Ny klocka!

Jag har inte använt armbandsklocka på typ tio år eftersom jag ändå alltid har med mig mobilen överallt. Men i början på sommaren såg jag ett erbjudande om 3 nummer av Vecko-Revyn där man skulle få en klocka och en tröja på köpet och klockan var så snygg så jag slog till!

Så nu har jag börjat använda klocka igen :D Den är i plast och färgen passar ju mig perfekt! Använder ni armbandsklocka? Eller kör ni bara med mobilen? ^__^



Kommentarer
Skrivet av: Sillypan

Jag kör med båda, men eftersom jag tränar väldigt mkt så har jag sportklockor, som tål vatten och lite mer än vanliga plastklockor och sånt =)



2010-09-13 @ 21:24:14
URL: http://osthyvelsfru.blogspot.com
Skrivet av: UNIQUE REBEL

Jag har börjat använda klocka mer och mer som en snygg accessoar sen de färgglada plastklockorna 'kom', mycket för att jag ska komma i tid bättre oxå.. ;)



Något försenat svar no 1: Jo, det har gått bra på praktiken! jag har lyckats överleva pälsdjur och pippifåglar, ryggproblem m.m, men slutligen fick jag en maginfektion så jag har varit hemma sjuk nu i över en vecka, och är äntligen bättre.

Min granne jobbar skift, så han är vaken när jag sover och vice verska. Han tycker om att spela dataspel på nätterna. Det som stör mest är att det dunkar i taket på nätterna, jag vet inte vad han gör, men det väcker mig och ibland har jag inte fått sova på hela natten... Håller på att driva mig till vansinne. Tur att ni inte har det lyhört!!!

Var du iväg till Stockholm nån gång?

Jag kom aldrig iväg, får vänta med det tills jag får ett jobb. Lät som du hade en helt ok sommar iaf! :)

2010-09-13 @ 21:50:51
URL: http://uniquerebelism.blogg.se/
Skrivet av: - Alexandra!

Jag har också mobilen som klocka men hade gärna haft ett armbandsur, fast jag lär inte använda det om jag inte får det i present just av den anledningen att jag har en fungerade klocka på mobilen och jag inte har några pengar. :P

2010-09-13 @ 21:53:32
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Skrivet av: Sillypan

Sv; uh herregud, tur att jag inte e en av de som blir arga när man får reda på det, även om jag hatar vänster sida.. men jag lägger mig inte, jag håller ju på det jag håller i, och sen det som andra tycker får ju de tycka =)

2010-09-13 @ 22:01:34
URL: http://osthyvelsfru.blogspot.com
Skrivet av: ells

Jag använder en blå plastig jetset klocka ^.^

2010-09-14 @ 10:50:52
URL: http://jademysteries.blogg.se/
Skrivet av: Emilie säger

Oh, de är så fina de där plastklockorna :O Jag har velat ha en jättelänge men jag köpte en till syrran istället, hur det nu går ihop :P

2010-09-14 @ 13:48:15
URL: http://vintertroll.blogg.se/


  • Jag läser igenom alla kommentarer innan jag godkänner dem.
  • Jag gör inga designer.
  • Spam, elakheter eller kommentarer enbart i reklamsyfte godkänns inte. Inte heller kommentarer i stil med "Hej, vad händer?" och "Lägga till varandra på Bloglovin?" godkänns.
  • Men lägg gärna till min blogg på Bloglovin - och gillar jag din blogg så lägger jag till den!
^___^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0